InWin anunta carcasa de PC 103, care vine ca un upgrade al seriei 100. Disponibil pe alb sau negru, modelul nou de carcasa, 103, are un nou design taios in exterior, cu linii subtiri de branding, iar pe partea laterala dispune de modelele de ventilatie hexagonale iconice InWin.

Panoul lateral din sticla de 3 mm are o intrare, care nu necesita scule, si o noua estetica de tip ‘’pinstripe’’. Panoul cu toate porturile de conectare este pozitionat in partea superioara a sasiului pentru a mentine panoul frontal curat si elegant, oferind in acelasi timp un acces mai usor la porturi atunci cand modelul 103 este bagat sub birou. Pe partea de conectivitate avem doua porturi USB 3.1 Gen1 de tip A si doua mufe stereo HD de 3,5 mm.

Logo-ul InWin are o iluminare RGB ce se poate conecta la un antet ADD cu 3 pini pentru placa de baza, in felul acesta puteti controla si schimba iluminarea RGB. Daca placa de baza nu dispune de un antet ADD, InWin include de asemenea un modul de control RGB inline.

Carcasa are PSU-ul montat pe partea superioara pentru o mai buna gestionare a cablurilor si o racire GPU, in vreme ce ventilatoarele montate pe partea inferioara au o cale de circulatie a aerului nestingherita. Acest design al carcasei reuseste sa va ofere o performanta excelenta de racire si o vedere scenica a hardware-ului intern.

Modelul 103 suporta simultan pana la sase ventilatoare; in partea din spate (1x), lateral (2x) si in partea de jos (3x). Design-ul unic al seriei InWin 100 este dat de faptul ca ventilatoarele (cu filtru detasabil de praf) sunt mutate in partea inferioara si cele de evacuare sunt amplasate pe panoul lateral. In toate zonele de montare pot fi amplasate coolere AIO sau cu racire pe lichid (in functie de lungimea tubului).

In interior, carcasa suporta pana la doua HDD-uri de 3,5 inch, pana la patru SSD-uri de 2,5 inch, placi video de pana la 421 mm lungime si o inaltime maxima a cooler-ului CPU de 160 mm. Modelul 103 include, de asemenea, un suport pentru placa video (primul rand al slotului) si o placa de baza cu conectori ATX, EPS-12V, SATA si I/O in partea superioara pentru a fi alimentati cu usurinta.

Spatiul de 200 mm + este rezervat sursei PSU, care este acoperita pentru a ascunde cablarea in zona superioara.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.