Ce cauta o companie miniera din Rasarit in industria jocurilor? Profit probabil, dar totusi este ciudat sa citesti titlul. Pe cat de ciudat, pe atat de adevarat, dat fiind faptul ca Jagex urmeaza sa semneza contractul de vanzare.

 
Initial cand am auzit stirea, si am auzit cuvintele „miner” si „chinez” in succesiune rapida, m-am gandit la mineri de aur in-game, o companie de „Gold Farming” cum au fost numiti in World of Warcraft. Dar nu, spre surprinderea mea, chiar se ocupa cu minatul IRL.

Shandong Hongda Mining Co Ltd este o firma chinezeasca care se ocupa cu minatul metalelor feroase, si produce praf de fier si cupru.

Aparent toate formalitatiile intre cele doua firme au fost puse la punct si tot ce a ramas e ca Jagex sa semneze contractul, si mult iubitul joc Runescape va fi detinut de chinezi.

Se stie ca Jagex au avut niste probleme financiare dupa ce unul dintre proiectele lor a esuat, iar aparent achizitia vine la un moment oportun, iar angajatii vor putea sa-si pastreze locurile de munca.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.