Studioul Codemasters anunta in sfarsit jocul F1 2018. Noua versiune a jocului oficial Formula 1 va fi lansata pe 24 august, ceea ce inseamna ca va iesi in weekend-ul Formula 1 2018 Belgian GP la circuitul Spa-Francorchamps.

De asemenea va fi disponibila pentru platformele de PC, PlayStation 4 si Xbox One

Mai jos aveti un comunicat de presa in care directorul studioului Codemasters anunta cateva carcateristici ale jocului F1 2018:

„Am fost incantati de feedback-ul pe care l-am primit la F1 2017, unul dinte cele mai apreciate jocuri si suntem extrem de incantati sa continuam aceasta franciza cu F1 2018” , a declarat Paul Jeal, director de franciza F1 la Codemasters.

„In ultimii ani, ne-am apropiat foarte mult de fanii nostri pentru a intelege ceea ce este important pentru ei, de aceea ne-am hotarat sa dezvaluim mai multe detalii despre caracteristicile jocului F1 2018, pe care suntem siguri ca il vor iubi.

Jocul F1 2018 a fost anuntat

 

Modul ‘’Career’’ a fost extins in continuare pentru a atrage jucatorii chiar mai adanc in lumea F1 decat inainte, revenind o caracteristica foarte solicitata inapoi in franciza.

De asemenea, adaugam mai multe masini clasice, ascultand din nou de cerintele fanilor nostri cu privire la care dintre vehiculele istorice F1 ar dori cel mai mult sa conduca. In afara acestor caracteristici, exista multe alte imbunatatiri excelente care trebuie dezvaluite inainte de lansarea jocului. ”

Din pacate, nu exista screenshot-uri sau un trailer care sa ne ofere mai multe informatii legate de gameplay, dar sunt sigur ca vor aparea si ele in lunile urmatoare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.