bundled-start

Vineri am fost anunţat de către AMD că anul acesta vor veni pe piaţă cu pachetul Never Settle Reloaded. Totul sună foarte ok şi mă bucur pentru ei că anunţă că vor da jocuri „gratis” la plăcile video cu cip grafic AMD.

În prezentare au anunţat ce jocuri vor oferi utilizatorilor ce urmează să îşi achiziţioneze un Radeon din seria 7800 sau 7900 şi asta mă cam deprimă pentru că este un semn clar că seria 8000 nu o vom vedea prea curând.

Totuşi, există şi veşti bune. Bundle-ul va conţine nişte jocuri superbe. Veţi vedea în imaginea de mai jos şi felul în care sunt atribuite aceste titluri. Căci dacă achiziţionezi o placă video din seria 7800 primeşti atlceva decât la cele din seria 7900. Pentru cei ce au de gând să îşi achiziţioneze un 7800 există ceva mai multă varietate pentru că vor putea alege între Tomb Rider şi Devil May Cry.

 

Veştile bune nu se termină aici. În încercarea de a populariza, poate, cât mai mult platforma Crossfire, AMD oferă ceva în plus şi pentru cei ce achiziţionează două plăci video din seria 7900. Nu numai că cel ce cumpără 2 plăci video 7900 primeşte toate cele 3 jocuri, dar îi vor fi oferite şi cele din vechiul pachet Never Settle adică Hitman: Absolution, Sleeping Dogs şi Far Cry 3.

Ce să mai, dacă cumperi o placă video primeşti două jocuri, dacă cumperi două plăci video primeşti 6 jocuri.

Şi când credeaţi voi că am terminat cu povestitul despre jocurile oferite, iată că de fapt mai am să vă mai povestesc despre un alt scenariu. Cei ce cumpără o placă video AMD ASUS ARES II ce vine echipată cu 2x Radeon 7970 GHz Edition vor primi în total 8 jocuri.

Cele 8 jocuri sunt: Crysis 3, Bioshock Infinite, DiRT Showdown, Farcry 3, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, Deus Ex Human Revolution şi Nexuiz. Sună bine de tot, însă preţul acestei plăci video este atât de mare încât acest bonus este prea mic ca să te convingă să o cumperi.

 

Jocurile se vor lansa după cum urmează:

Crysis 3: 21 februarie 2013

Tomb Rider: 5 martie 2013

Bioshock Infinite: 26 martie 2013

Devil May Cry (DmC): 25 februarie 2013

 

Spor la shopping de plăci video cu GPU Radeon şi mai ales succs la joacă. Să sperăm că AMD le va oferi ceva şi clienţilor ce deţin deja o placă video cu GPU 7800 sau 7900. Nu de alta dar Crăciunul tocmai a trecut şi nu s-ar supăra nimeni dacă ar face un cadou întârziat.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.