Nvidia tocmai a anuntat o noua campanie in care vor oferi jocuri gratis, insa nu oricui, ci doar viitorilor clienti. De fapt este vorba de un singur joc car epoate fi ales dintre doua produse de catre Ubisoft.

De fapt, doar gamerii care achiziționează o placa video GeForce GTX 980 Ti, 980 sau 970 GPU sau notebook-uri dotate cu GTX 970M, 980M sau 980 vor beneficia gratuit de jocul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege sau Assassin’s Creed Syndicate, prin intermediul bundle-ului Bullets or Blades.

Colaborarea dintre NVIDIA și franciza Assassin’s Creed are o istorie lungă. Criticii au lăudat Assassin’s Creed: Unity pentru nivelul ridicat de detalii obținut cu ajutorul tehnicilor de iluminare NVIDIA HBAO+, în timp ce NVIDIA PhysX a oferit detalii mai bogate pentru scene cu fum, torțe și focuri de tabără în Assassin’s Creed IV Black Flag. În plus, multe titluri Assassin’s Creed au beneficiat de tehnicile antialiasing precum MFAA și TXAA.

De asemenea, NVIDIA și Ubisoft au colaborat cu succes pentru îmbunătățirea seriei Tom Clancy, cele mai recente exemple în acest sens fiind titlurile Tom Clancy’s: Splinter Cell Blacklist și Tom Clancy’s H.A.W.X. 2.

Mai multe detalii despre bundle-ul NVIDIA sunt disponibile pe site-ul http://www.geforce.com/whats-new/articles/bullets-or-blades-geforce-gtx-bundle.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.