In prima zi Gamescom 2019 s-a anuntat noul val de jocuri ce vor beneficia de Ray Tracing. Vestea aceasta vine oarecum ca o confirmare a faptului ca Ray Tracing-ul este, cel putin pentru urmatorii ani, unul din lucrurile pe care se vor axa cei de la Nvidia si partenerii sai.

De asemenea, NVidia a oferit publicului o demonstrație a efectelor ray-traced in jocurile deja anuntate ca vor beneficia de aceasta tehnologie.

De cand Nvidia a facut posibila implementarea de ray-tracing in timp real in jocuri, aceasta tehnologie revolutionara a facut valuri in industria jocurilor video. Cand ne uitam la numarul de jocuri, francize si la grafica superba din jocurile de la Gamescom 2019, este clar ca ray tracing-ul reprezinta viitorul in materie de gaming.Matt Wuebbling, Head of GeForce marketing,  Nvidia.

Jocurile ce primesc unda verde de Ray Tracing sunt Minecraft, Dying Light 2, SYNCED: Off-Planet, Call of Duty: Modern Warfare, Cyberpunk 2077, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 si Watch Dogs: Legion.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Jocuri noi cu Ray Tracing

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.