Tim Stuart, director financiar la Xbox, a declarat ca Xbox nu va restrictiona jocurile Bethesda doar pentru consolele lor. Singurul scop este de a pune in lumina reflectoarelor libraria Bethesda pentru platformele Xbox, inclusiv Game Pass.

„we don’t have intentions of just pulling all of Bethesda content out of Sony or Nintendo or otherwise”

Era unul din raspunsurile pe care-l asteptau multi dupa ce Microsoft a achizitionat ZeniMax Media si Bethesda Softworks la sfarsitul lunii septembrie. Spre fericirea tuturor, Xbox nu merge pe un model de business bazat pe exclusive.

Ba din contra, Tim Stuart mai precizeaza ca Xbox incurajeaza jucatorii sa foloseasca mai multe platforme de gaming. Daca toata lumea castiga, e logic ca si Xbox castiga.

„we highly encourage cross-platform play, simply from this landscape of, if it’s good for the gaming ecosystem, it’s good for us, classic rising tide lifts all boats”

Totusi, ne putem astepta ca tot ce inseamna Bethesda sa fie categorisit la „Best of Game Pass”. Chiar si titluri viitoare.

„we want to drive our Game Pass subscriber base through that Bethesda pipeline”

Regasiti la SeekingAlpha tot transcriptul conversatiei cu Tim Stuart.

Recent, Phil Spencer a spus ca Microsoft „trebuie neaparat” sa considere achizitii viitoare. El vrea sa extinda libraria de jocuri disponibile pe Xbox pentru ca oricine sa-si regaseasca acolo jocurile preferate.

Achizita propriu zisa a Bethesda va avea loc undeva in prima jumatate a 2021, chiar daca intelegerea e deja facuta.

Similar Articles

2 thoughts on “Jocurile Bethesda nu vor deveni exclusive Xbox

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.