Sistemul Denuvo anti-cheat se va putea gasi pe jocurile de PS5.

Irdeto, compania mama a Denuvo, a declarat intr-un comunicat de presa ca siguranta jocurilor este primordiala pentru ei. Tehnologia nou-implementata va garanta o experienta cat mai buna, atat in jocurile multiplayer, cat si singleplayer.

Final-banner-Irdeto-Sony-PS5

Nu este prima data cand Irdeto anunta un nou sistem anti-cheat. S-a mai intamplat acum cativa ani, cand Katsuhiro Harada, producatorul jocului Tekken 7, a dat vina pe Denuvo pentru frame-drop-uri din gameplay. Un caz similar gasim si in Sonic Mania, cand au existat anumite erori in meniul jocului.

Controverse au existat si atunci cand un anti-cheat Denuvo a fost adaugat in DOOM Eternal. Id Software l-au scos la primul update, din cauza daunelor aduse performantei jocului, semnalate de fani.

Reactiile si intrebarile legate de performanta sau alte disconforturi aduse utilizatorilor au aparut imediat. In urma anuntului, companiile au spus ca impactul va fi doar unul pozitiv, iar fluiditatea si miscarea jocurilor nu va fi deloc afectata.

Un lucru este cert: toti gamerii urasc hackerii. Acestia au reusit sa se adapteze si sa se infiltreze in orice joc, chiar si in cele mai noi aparute, indiferent de platforma. Fenomenul e pe cale de a lua sfarsit, deorece sistemul de anti-cheat garanteaza eliminarea permanenta a hackerilor de pe PlayStation 5. Sa fie asa oare?

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.