Cei de la KFC Romania anunta o competitie nationala de Counter Strike Global Offensive, ca urmare a celebrarii a 20 de ani de la aparitia primei versiuni de Counter Strike.

Anul acesta, KFC alege sa sustina comunitatea de CS:GO din Romania. In parteneriat cu Nexus Gaming si Bucharest Gaming Week organizeaza competitia nationala de CS:GO.

Aceasta va aduna  echipele din Romania care vor avea sansa sa obtina un loc in finala Bucharest Gaming Week si oportunitatea de a castiga unul din premiile puse la bataie, in valoare totala de 5.000 de euro.

Fanii jocului vor avea ocazia sa se remarce intr-un context deosebit, anul acesta implinindu-se 20 de ani de la aparitia primei versiuni de CS.

KFC Arena powered by Nexus se lanseaza astazi, 25 septembrie si se va desfasura in mai multe etape:
• 25 septembrie – 10 octombrie: perioada de inscrieri in turneu. Informatii despre inscriere pot fi gasite pe kfc.ro/kfcarena
• 12 – 13 octombrie: calificarile online
• 19 octombrie, 26 octombrie, 2 noiembrie – etapele online ale ligii KFC Arena
• 5 noiembrie: semifinale offline organizate la sala Nexus Gamers Pub
• 6 – 8 noiembrie: organizarea unui bootcamp la Nexus Gamers Pub pentru echipele finaliste, cu program de pregatire intensiva impreuna cu doi dintre cei mai buni jucatori de CS:GO din Romania
• 10 noiembrie: marea finala care va avea loc pe main stage, in cadrul evenimentului central Bucharest Gaming Week 2019.

Premiile sunt pentru locul I – 3.500 de euro, si locul 2 – 1.500 de euro.

KFC va da startul competitiei KFC Arena powered by Nexus printr-un eveniment special, o seara de jocuri 5 vs. 5, in care echipa unor gaming streamers cunoscuti din Romania va infrunta echipa jurnalistilor din zona de IT & Tech.

Atractia principala va fi reprezentata de jocul CS:GO, dar va exista si posibilitatea de a juca CS 1.6, o versiune mai veche, cu prilejul aniversarii a 20 de ani de la aparitia primului joc Counter Strike pe piata.

KFC Arena powered by Nexus este un proiect inedit, care permite crearea unui context competitional motivant pentru gamerii pasionati. Faptul ca un brand non-gaming precum KFC vine inspre noi cautand expertiza si profesionalism pentru a dezvolta o astfel de competitie in Romania ne bucura foarte mult si ne incurajeaza sa dezvoltam si alte actiuni pe viitor pentru a duce gaming-ul din Romania la un alt nivel. – Octavian Cretu, General Manager Nexus.

Similar Articles

2 thoughts on “KFC Romania anunta lansarea KFC Arena powered by Nexus

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.