KFConsole e reala. Fata de PS5 si Xbox Series X|S, masinaria asta are un compartiment care mentine puiul cald. Stiti voi, singura caracteristica pe care nu voiau producatorii s-o integreze. Pana acum.

KFC, care vor fi recunoscuti in istorie drept niste pioneri in Gaming, au venit cu o solutie ingenioasa in folosirea caldurii asimilate de un sistem: dirijarea fluxului intr-un sertar pentru a incalzi pui. In acest mod, componentele raman reci, iar cina/pranzul/micul-dejun-ul tau calde.

Aceasta „Galetusa tehnologica” este adusa la viata de un sasiu NC 100 custom Cooler Master, in care se afla un Intel Nuc 9 Extreme Compute Element, GPU interschimbabil Asus si 2x SSD NVMe 1TB de la Seagate.

Producatorii promit ca aceasta bestie fierbinte suporta VR, Ray-Tracing si 240FPS/4K. Ramane sa ne dezvaluie modelul de GPU si capacitatea RAM pe pagina oficiala.

Daca configuratia suna direct a PC, atunci e pentru ca…KFConsole e un nume mai bun decat KFPC.

KFC incearca de ceva timp sa se afirme pe piata gaming-ului. Doar in Romania au avut cateva evenimente si colaborari notabile, KFC Arena fiind unul dintre ele.

In iunie, Colonelul a facut putin teasing si multa lume considera KFConsole o gluma, insa cererea crestea direct proportional. Acum, KFC ne confirma ca e reala si e gata sa satisfaca atat consumatorii inovatori, cat si burtile flamande.

Mark Walton, PR Intel:

Similar Articles

One thought on “KFConsole este pentru Gaming si incalzit pui

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.