Kingston vine cu o noua initiativa dupa ce a vandut brandul de periferice HyperX catre HP. Compania americana lanseaza Kingston Fury, o linie de produse de gaming precum memorii RAM, memorii flash sau SSD-uri.

Noul brand este creat pentru pasionatii de gaming. Brandul va include produse cu performanta ridicata, dedicate exclusiv gamerilor care doresc maximul in cele mai solicitante jocuri.

In urma vanzarii brandului de succes HyperX pentru $425 milioane, Kingston doreste sa readuca succesul de altadata. Va fi posibil prin memoriile RAM, memoriile flash si SSD-urile de gaming pe care acestia urmeaza sa le produca. Kingston este cea mai mare companie independenta de memorii din lume, cand e vorba de asamblarea componentelor facute de alte companii. Brandul original Fury a debutat in anul 2014.

Kingston are o expertiza vasta in ceea ce priveste overclock-ul, asa ca producerea unei noi generatii de produse performante nu ar trebui sa fie o problema. Conform revistei Forbes, Kingston Technology are venituri in valoare de $12,8 miliarde si in jur de 3000 de angajati.

In curand, Kingston va dezvalui intreaga linie de Kingston Fury DDR4 si DDR3. Memoriile DDR5 sunt supuse momentan testelor de compatibilitate si calificare cu placile de baza.

Kingston Fury Regenade o sa aiba frecventa DDR4 care ajunge pana la 5333 MHz (megahertzi). Kingston Fury Beast va avea si RGB si non-RGB DDR3 si DDR4, care ajung pana la 3733 MHz. Nu in cele din urma, avem Kingston Fury Impact, creat pentru laptopuri sau computere mici, care contine DDR3 si DDR4 cu viteze pana la 3200 MHz.

Noul brand va fi lansat oficial pe 19 iulie anul acesta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.