Kingston Technology Europe Ltd., subsidiară a Kingston Technology Company Ltd., lider mondial independent în produse de memorie, a anunţat astăzi lansarea primului dispozitiv de stocare USB cu o capacitate de 256GB din lume, Kingston DataTraveller 300. Acest nou dispozitiv redefineşte noţiunea de mobilitate prin oferirea unei capacităţi de stocare dublă faţă de orice alt model de memorie Flash USB existent pe piaţă la ora actuală.

Ca să vă faceţi o idee mai clară despre capacitatea enormă de stocare, veţi putea stoca până la 10 filme Blu-Ray, 51 de DVD-uri 365 de CD-uri sau 51,000 de imagini! Astfel, noul produs este ideal pentru posesorii netbook-urilor care doresc să-şi extindă capacitatea de stocare, sau persoanelor care necesită transportul unor cantităţi mari de date.

Pe lângă capacitatea de stocare extrem de generoasă, noul model DT300 oferă viteze foarte bune de transfer, precum şi o securitate sporită pentru utilizatorii din mediul „business” prin intermediul software-ului Password Traveller. De asemenea, DT300 este compatibil cu tehnologia ReadyBoost.

Noul model DataTraveller 300 va beneficia de o garanţie comercială de 5 ani şi va fi disponibil numai în varianta de 256GB însă doar la comandă. Preţul va fi de aproximativ 600€.

Mai jos, aveţi o listă completă cu specificaţiile:

Capacitate: 256 GB
Viteză: citire 20MB/s, scriere 10 MB/s
Dimensiuni: 70,68 mm x 16,90 mm x 21,99 mm
Convenabil: nu necesită drepturi de Admin pentru a accesa zona protejată
Temperatură de operare: de la 0º C la 60º C
Temperatură de stocare: de la -20º C la 85º C
Simplu: doar conectaţi-l în portul USB
Practic: rezistent în timp, fără capac
Garanţie: cinci ani
Securitate: include software-ul de securitate Password Traveler pentru SO Windows
Suportă: tehnologia Windows ReadyBoost™

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.