Compania japoneza Konami Digital Entertainment B.V. a anuntat astazi primele detalii pentru jocul Pro Evolution Soccer 2019.

PES 2019 va indeplini angajamentul permanent al KONAMI de a creste numarul de licente, mai multe ligi si stadioane licentiate, mai multe parteneriate licentiate de cluburi si o serie de legende noi care vor fi anuntate in saptamanile urmatoare.

Printre noile caracteristici detaliate de KONAMI se numara oboseala jucatorului pe teren, fizica mingii imbunatatita si pozitionarea jucatorilor si o mai mare individualitate a jucatorului.

Animatiile fotbalistilor vor fi redate intr-un mod realist cu miscari cat mai reale, consolidand gameplay-ul superior al PES 2019, pe masura ce Beckham, Coutinho si alti fotbalisti au un stil de joc unic. De asemenea, o alta caracteristica a jocului PES 2019 vor fi fazele spectaculoase numite ’’ Magic Moments’’, putand fi realizate usor datorita animatiilor nou introduse.

Jocul va arata mai bine datorita software-ului „Enlighten” pentru efecte vizuale realiste si suport 4K HDR pe toate platformele, iar un alt lucru care va duce la o imbunatatire a graficii este iluminare globala redata in timp real cu detalii ale multimii mai bune si texturi de iarba reale.

Modul MyClub va avea cea mai mare imbunatatire de pana acum, deoarece noul sistem de design al cartonaselor de fotbalisti duce la o serie de schimbari revolutionare in ceea ce priveste modul in care jucatorii isi vor construi echipele. In acest mod vor fi introdusi fotbalisti de mare performanta, inclusiv fotbalistii de legenda si o lista a celor mai buni fotbalisti ai saptamanii, cu statistici imbogatite, bazate pe performante din lumea reala.

KONAMI este incantat sa isi continue parteneriatul cu unul dintre cele mai mari turnee de fotbal din sezonul trecut, Cupa Internationala a Campionilor (ICC). Elementele ICC vor fi introduse in Master League, care va include si un nou sistem de negociere, un sistem de meniuri care va facilita navigarea printre setari si transferuri realiste.

Jucatorii PES 2019 se pot astepta la o noua interfata de meniu, actualizata dinamic pentru a aduce fanilor cele mai recente stiri despre PES din jocul propriu-zis. Noul aspect modern al meniului va oferi in acelasi timp fanilor oferte exclusive, inclusiv reduceri la alte produse viitoare.

“KONAMI a ascultat fanii si si-a pus schimbarile si sugestiile in fruntea a ceea ce face PES 2019 cea mai buna adaugare a francizei de pana acum”, a comentat Jonas Lygaard, Director Senior pentru Brand si Dezvoltare Business Konami Digital Entertainment BV.

„Dorinta noastra numarul unu este de a oferi fanilor mai mult din ceea ce isi doresc intr-un timp cat mai scurt. Pe 30 august, mai multe echipe si ligi licentiate si imbunatatirea continua a gameplay-ului superior al PES. Credem in Power of Football si de aceea PES 2019 va fi cel mai tare joc al nostru, cu capabilitati 4K si o individualitate imbunatatita a jucatorului care da viata tuturor aspectelor fotbalului.”

PES 2019 va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One si PC, incepand cu data de 30 August 2018. PES 2019 va fi disponibil in doua editii fizice, cu noul ambasador global Phillippe Coutinho pe coperta din fata a editiei standard si David Beckham pe o editie speciala care ofera fanilor posibilitatea de a debloca bonusurile din modul myClub. De asemenea, editia Legends, disponibila numai in format digital, va include si mai mult continut pentru modul myClub.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.