Legendarul joc Counter-Strike, lansat cu 20 de ani in urma, va fi celebrat la Bucharest Gaming Week. Timp de doua zile, in cadrul booth-ului AOC, gamerii de toate varstele vor putea juca mai multe versiuni ale jocului care au scris istorie: Counter-Strike 1.0, Counter-Strike 1.3 si Counter-Strike: Global Offensive, titlu ce a atras cele mai mari audiente esports din lume.

Experienta va fi una autentica caci gamerii vor juca pe lan 1vs1 pe PC-uri retro specifice perioadelor in care au fost lansate titlurile. PC-urile Pentium 3 din 1999 si Pentium 4 din 2003 vor fi insotite de mousi, tastaturi si monitoare retro, perfect functionale.

In plus, mini-game-uri din Counter-Strike vor testa abilitatile jucatorilor precum viteza de navigare pe o harta de surf, precizia intr-o sesiune de tras la tinta intr-un poligon si dexteritatea parcurgerii unui traseu cu obstacole.

Evolutia jocului va fi dublata de cea a tehnologiei. Cele mai performante PC-uri vor fi conectate la cele mai noi si performante monitoare de gaming AOC, printre care modelul G2590PX, ce dispune de refresh rate de 144 Hz, timp de raspuns de 1ms si tehnologia AMD Free-Sync

Gamerii vor putea experimenta Counter-Strike si alte monitoare de gaming AOC, precum modelul AG322QC4, dotat cu un panel VA curbat de 31 inchi, rezolutie QHD, refresh rate de 144Hz si modelul C27G1 cu un design fara rama pe 3 laturi, 144 Hz si 1 ms timp de raspuns, perfect pentru gamerii competitivi.

Similar Articles

One thought on “La BGW AOC sarbatoreste 20 de ani de Counter-Strike

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.