Cică tovarăşii noştrii de la TheGAMECast.net s-au încumentat să vă lanseze Assassin’s Creed 3. Se zice că duo-ul dinamic compus din Cosmin Aioniţă (fărurar de metale grele de mare anvergură) şi Cătălin Niţu (a cărui notorietate prin Elephant Club este peste nouă mii), va fi prezent la eveniment.

Toată nebunia va avea loc în incinta magazinului Media Galaxy din centrul comercial Orhideea. Adresa v-am ataşat-o aici.

Pentru cei care vin doar ca să fure şi ei un premiu cinstit, îi anunţăm că se vor organiza o serie de concursuri cu premii diverse, însă o persoană va pleca cu marele premiu, „noul” Playstation 3 Super Slim de 500 GB ce va veni cu Assassin’s Creed 3 la pachet. În plus, cei care vin cu dovada achiziţiei oricărei ediţii de Assassin’s Creed 3 vor primi….un hanorac…în limita stocului disponibil. În orice caz, se va susţine şi o demonstraţie de captură video pe console, susţinută de AverMedia, în care participanţii pot să câştige o placă de captură Game Capture HD şi tricouri AverMedia.  

Desigur, WASD.ro va fi alături de TheGAMECast pentru a vă ajuta să descoperiţi experienţa Animus-ului şi a Revoluţiei Americane împreună cu noul asasin/strămoş al lui Desmond Miles, pe numele său american Conor.

Mai multe detalii despre eveniment le găsiţi în acest clip promoţional unde domnul Aioniţă nu se ruşinează în a îşi face puţină publicitate formaţiei sale 9.7 RICHTER.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.