Ca in fiecare an, primim vesti bune de la Computex. Corsair a lansat mult asteptata gama de produse Hydro X Series, ce se adreseaza entuziastilor de custom cooling loop.

Seria Hydro X ofera pachetul complet, de la block-uri de placi video si procesoare, la pompe/rezervoare, radiatoare, tuburi, fitting-uri sau lichid si, unde este cazul in functie de componenta, iluminare RGB.

Acesta este compatibil cu o gama mai larga de carcase Corsair, iar intreaga customizare se face prin iCUE, ca si in cazul celorlate componente sau periferice Corsair.

Socket-urile lansate in ultimii ani sunt compatibile cu waterblock-urile prezentate. XC7 este compatibil cu socketul AMD AM4 sau Intel 115x, iar XC9 este compatibil cu AMD TR4 si LGA 2066.

CORSAIR Hydro X Series

Ambele waterblock-uri cu placate cu nichel, vin cu pasta termica preaplicata si 16 LED-uri RGB adresabile individual ce pot fi customizate dupa gustul fiecarui utilizator.

Waterblock-ul XG7 RGB este compatibil cu o variantate mai mare de placi video, inclusiv seria RTX 20×0.

Combo-ul pompa/rezervor XD5 RGB asigura traseul fluent al lichidului in intregul sistem de racire multumita pompei D5. Rezervorul are o capacitate de 330 ml.

Acesta mai vine cu 10 LED-uri RGB pe partea superioara si cu un senzor de temperatura ce reda in timp real temperaturile lichidului din loop.

Restul componentelor ramase pentru completarea sistemul de racire sunt radiatoare din cupru ce acopera toata aria de dimensiuni, de la 120 mm la 480 mm, tuburi, o variantate larga de fittinguri ce la randul lor dispun de o gama numeroasa de adaptoare rotative pentru a se adapta la tot felul de aranjare a tuburilor si, nu in ultimul rand, lichid de racire de diverse culori.

iCUE conecteaza impreuna toate componentele si perifericele compatibile intr-o singura interfata, acordand astfel utilizatorului posibilitatea unei iluminari sincronizate a intregului sistem.

Pentru a selecta exact componentele compatibile si necesare pentru sistemul tau, trebuie doar sa acesezi link-ul pus la dispozitie de catre Corsair.

Iar ca disponibiltate si stoc, acesta este deja disponibil pe shop-ul Corsair, iar in curand o sa fie disponibil si retail.

Similar Articles

One thought on “Lansare Corsair Hydro X Series

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.