GIGABYTE împreună cu Ubisoft și eMag vă invită sâmbătă 19 martie la ora 14 la showroom-ul eMag pentru lansarea versiunii PC a lui Assassin’s Creed: Brotherhood, cel mai nou joc din franciza istorică a firmei franțuzești.

Astfel, vom fi puși încă o dată în pielea lui Desmond Miles, care la rândul său va fi pus în pielea strămoșului său, Ezio Auditore, povestea începând imediat după sfârșitul lui Assassin’s Creed II. Cea mai mare noutate adusă de către Brotherhood este componenta multiplayer, prezentată pentru prima dată (cu succes răsunător) la Electronic Entertainment Expo 2010. Aceasta include atât moduri de joc free-for-all, în care fiecare jucător primește ca țintă un alt jucător, cât și moduri co-op și pe echipe.

Versiunile PS3 și Xbox360 ale jocului au fost lansate în noiembrie 2010 și au fost primite foarte bine, adunând note mai mari decât Assassin’s Creed și Assassin’s Creed II.

GIGABYTE va pune la dispoziție 5 sisteme pe care doritorii vor putea să încerce jocul astfel: singleplayerul va putea fi încercat pe un sistem construit cu o placă de bază GIGABYTE G1.Assassin iar multiplayerul se va putea testa pe celelalte 4 calculatoare, pe care se va desfășura un concurs în cadrul căruia participanții vor putea câștiga:

– Locul 1: Placă de bază GIGABYTE P67A-UD3P-B3 + Assassin’s Creed Brotherhood Codex Edition (PC) şi mouse pad Razer Destructor

– Locul 2: Placă de bază GIGABYTE PH67-UD3-B3 + Assassin’s Creed Brotherhood Auditore Edition (PC) şi mouse pad Razer Destructor

– Locul 3: Placă de bază GIGABYTE H67M-D2-B3 + Assassin’s Creed Brotherhood Standard Edition (PC)

– Locul 4: Assassin’s Creed Brotherhood Standard Edition (PC) şi mouse pad Razer Destructor

Detaliile și regulamentul concursului vor fi prezentate la fața locului; înscrierea se va face pe baza cărții de identitate iar datorită faptului că jocul are ratingul PEGI 18+, toți concurenții vor trebui să aibă cel puțin 18 ani împliniți.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.