In ultima perioada, Corsair sunt unii dintre cei mai activi producatori de componente si periferice de PC, cel putin cand vine vorba de lansari.

Ultimele ventilatoare lansate sunt SP RGB PRO, ce sunt disponibile pe cele mai utilizate dimensiuni: 120 mm si 140 mm.

Acestea se pot cumpara individual, anume 1x 120mm, sau 1x 140 mm, dar si la pack-uri de 3x 120mm sau 2x 140mm.

Cele doua pack-uri au incluse si controller-ul iCUE Lighting Node CORE RGB Lighting Controller, la care se pot conecta pana la 6 ventilatoare, iar acesta poate fi controlat utilizand software-ul iCUE.

Insa vestile bune sunt lasate la urma. Corsair au lansat si carcasa 220T RGB Airflow Smart Case, ce este disponibila pe doua culori: alb si negru.

Carcasa este de tip midtower ce masoara 39.5 cm x 21 cm x 45 cm si cantareste 6.5 kg. Carcasa vine cu un geam lateral securizat si a fost construita astfel incat sa asigure un airflow cat mai bun, asigurand astfel o aerisire cat mai buna a componentelor ce se incalzesc.

Aceasta este compatibila cu aproape toate racirile lichide prezente pe piata, avand suport pentru radioatoare de 120 mm, 140 mm, 240 mm, 280 mm sau 360 mm.

Corsair 220T RGB Airflow Smart Case vine echipata cu  trei ventilatoare SP 120 RGB PRO, ce sunt prezente in front panel si controller-ul iCUE Lighting Node CORE RGB Lighting Controller.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.