Unul dintre cele mai mici si mai usoare laptopuri de 13″ din lume, ZenBook 13 UX334, este acum disponibil si in Romania. Acesta cantareste doar 1.22 kg, avand astfel greutatatea similara cu o tastatura de gaming mecanica.

Acesta este echipat cu un ecran NanoEdge cu rama ingusta pe toate cele patru laturi pentru a asigura un raport ecran/corp de pana la 95%.

Insa cel mai interesant la acest lucru este faptul ca este echipat cu revolutionarul ScreenPad 2.0, ce ofera o productivitate sporita utilizatorului. Acesta imbunatateste experienta de zi cu zi, adaugand un ecran secundar interactiv cu o suprafata de mai mare versus generatia anterioara. Noua suprafata este similara cu cea asmartphone-urilor, permite gestionarea usoara a sarcinilor si crearea rapida a unor fluxuri de lucruri simultane.

Avand la baza software-ul ScreenXpert, ecranul tactic ScreenPad 2.0 are o diagonala de 5.65″ si ofera o paleta numeroasa de functii noi. De exemplu, Quick Key permite cu o singura automatizarea cu o singura atingere a combinatiilor complexe de taste, Handwriting preia scrisul de mana intr-un mod firesc, iar Number Key ajuta la introducerea rapida de date.

Interfata redesenata este mai intuitiva, simplificandu-i utilizarea. Dezvoltatorii 3rd party pot folosi Asus API pentru a optimiza software-ul lor si experienta utilizatorilor pentru ScreenPad. Și hardware-ul este mai eficient, oferind o autonomie de pana la 2,5 ori mai ridicata atunci cand ScreenPad este utilizat.

Noua serie ZenBook 13 este construita pentru a oferi performanta din mers, beneficiind de procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a si o gama largă de optiuni grafice, inclusiv grafica discreta NVIDIA GeForce MX250. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe si cu pana la 16GB de memorie RAM, facand din ZenBook alegerea ideala pentru crearea de documente, retusarea fotografiilor, editarea video sau simpla pauza pentru un joc.

Nu o fi acesta un laptop de gaming, insa din cand in cand un Solitaire sau Football Manager tot se poate juca utilizatorul laptopului.

Noua serie ZenBook le permite utilizatorilor sa fie mai eficienti. Profesionistii aflati mereu in miscare au nevoie sa ramana conectati la cele mai rapide viteze posibile. Noul ZenBook 13 dispune de Wi-Fi 5 (802.11ac) din clasa gigabit pentru download ultra-rapid și streaming fluid cu o acoperire mai larga si conexiuni mai stabile.

Conceputa pentru un stil de viață dinamic, noua serie ZenBook ofera libertatea de a lucra intreaga zi cu o singura incarcare a bateriei, anume asigura o autonomie de 13,2 ore.

Similar Articles

2 thoughts on “Laptopul Asus ZenBook 13 UX334 cu ScreenPad 2.0 disponibil si pe piata din Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.