Ghost of Tsushima: Legends va putea fi jucat intre 2-4 jucatori, fiecare alegand una din cele 4 clase: Samurai, Hunter, Ronin sau Assassin. Clasele sunt bazate pe luptatorii legendari care apar in misiunile mitice ale main-story-ului.

Banuiesc ca e vorba despre Tadayori, Gosaku, Kensei si, probabil, cineva din clanul Sakai, Shimura sau Yarikawa. Din traileru de mai jos reiese ca fiecare clasa va avea abilitati unice, care nu sunt prezente in story mode. Chiar si decorul e schimbat, lumea va fi cea din mitologia japoneza, modul fiind similar cu Nioh ca prezentare.

Ghost of Tsushima: Legends | Announcement Trailer | PS4

Legends va putea fi descarcat gratuit de cei care au cumparat Ghost of Tsushima, dar tot va fi necesara o subscriptie PS Plus. Pana la urma e multiplayer, iar Sony au aratat de mult ce parere au despre gratuitate.

Acum cateva zile, Paul Tassi de la Forbes a desemnat Ghost of Tsushima „cel mai bine cotat joc al intregii generatii de console”. Bine, cu cateva mentiuni de rigoare, dar va invit sa cititi articolul ca sa le intelegeti.

Jocul a devenit si cel mai vandut joc exclusiv PS4 din Japonia, ceea ce spune ceva.

In caaaz ca ati ratat, am facut si un micut review la Ghost of Tsushima. Faptul ca acest DLC se indeparteaza de la seriozitatea povestii lui Jin, este intrigant si…pur si simplu pare distractiv.

Similar Articles

One thought on “Legends este DLC-ul co-op ce soseste in aceasta toamna pentru Ghost of Tsushima

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.