Inca de la primele imagini ale carcasei, aceasta transmite doua lucruri: simplitate si eficienta. Producatorii au incercat sa adaugecat mai multe facilitati acestei carcase, iar lista de specificatii ar multumi marea majoriate de gameri.

Din exterior ne intampina un design simplu si elegant, de metal periat, cu lateralele precum si top panel-ul in relief. Motivul este spatiul oferit pentru a ascunde cabluri sau a monta coolere. Carcasa ofera 7 locuri pentru unitati de stocare, (pe langa doua de unitati optice, in partea de sus) impartite in doua. Primul suport poate tine 3 unitati de 2.5″ iar cel de jos 3 de 3.5″ si una de 2.5″. Partea practica este ca suportul de sus se poate scoate complet, pentru a face loc la placile video high-end, care sunt la fel de mari cat un nou-nascut. Si sa nu uitam, incap 3 astfel de placi.

Pe partea de racire sta bine, in sensul ca exista loc pentru 5 ventilatoare de 12cm (unul in spate, doua in fata si doua in lateral) dar este inclus doar cel din spate. In parte de sus avem doua porturi USB 3.0 si doua porturi Jack 3.5mm (casti si microfon). Pentru a asigura un aspect stilat si elegant pe timp indelungat, front panel-ul a fost imbracat intr-un strat de cauciuc pentru a preveni zgarieturile. Carcasa este disponibila in 3 culori (rosu, verde si negru), iar prin culori intelegem doua dungi colorate de sus pana jos, pe front panel. Sursa este montata in partea de jos, iar montarea unitatilor de stocare bineinteles ca este fara suruburi.

Preul pentru aceasta jucarie este de 40 euro (probabil mai mult la noi in tara).

{gallery}/2014/01-news/februarie/lepa:123:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.