LG Electronics prezinta, in cadrul East European Comic Con 2018, patru noi monitoare de gaming. Aceste monitoare, disponibile in dimensiuni cuprinse intre 27 inch si 34 inch, vor corespunde in acelasi timp nevoilor incepatorilor, campionilor de e-sport si profesionistilor in grafica.

LG Full HD FreeSync de 27 de inch, 27GK750F-B, este conceput pentru a raspunde nevoilor celor mai devotati gameri. Cu o rata de reimprospatare de 240 Hz si Motion Blur Reduction de 1 ms, acestea garanteaza ca experienta jocurilor nu va avea de suferit din cauza imaginilor neclare si ca toate miscarile vor parea foarte precise.

Monitorul ofera toate caracteristicile cheie de gaming: Dynamic Action Sync (DAS) minimizeaza intarzierea input-ului, Black Stabilizer ofera claritate in tonurile cele mai profunde de negru, permitand jucatorilor sa observe cu usurinta inamicii ascunsi in umbre. Display-ul poate fi optimizat pentru diferite moduri de joc, iar utilizatorii pot comuta intre setarile FPS, RTS si alte setari.

Monitorul premium de 32 inch QHD (2560 x 1440 pixeli), 32GK850G, este un produs dedicat gamerilor. Design-ul unic al display-ului, si anume constructia fara rame a ecranului pe trei laturi, sustine cea mai buna imersiune posibila in jocuri.

Cu NVIDIA G-Sync, semnalul care vine pe ecran este transformat intr-o miscare perfecta, fluida si rapida. G-Sync permite inregistrarea video fara input lag, astfel incat imaginile redate pe monitor sunt incredibil de viu colorate si de detaliate. Desigur, acest display vine de asemenea cu tehnologiile 1ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync si Black Stabilizer.

Monitoarele 29WK600 si 34WK650 sunt capabile sa afiseze 99% din spectrul de culoare sRGB, iar raportul de aspect 21:9 ofera un spatiu generos pentru creativitate. Aspectul este si mai complet datorita designului fara rame pe trei laturi, precum si datorita standului ArcLine ergonomic (reglabil in inaltime, inclinabil si rotativ). Monitoarele FreeSync 29WK600 si 34WK650 ofera si functii cheie de gaming, cum ar fi Dynamic Action Sync si Black Stabilizer, ceea ce face aceste modele perfecte atat pentru munca cat si pentru jocuri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.