LG prezinta noile modele din vestita gama de monitoare cu tehnologie Nano IPS, care duc capabilitatile de reproducere a culorilor la un nou nivel. LG nu a neglijat feedback-ul utilizatorilor si a adaugat suport pentru HDR600 cu o gama dinamica de luminozitate maxima mai ridicata si noi optiuni de conectivitate prin compatibilitatea completa Thunderbolt 3.

Noul monitor LG UHD 4K de 32 inch (modelul 32UK950) este primul care ofera tehnologia avansata Nano IPS de la LG. Tehnologia Nano IPS consta in aplicarea unor particule de dimensiuni nanometrice pe LED-ul ecranului pentru a absorbi lumina excesiva. Acest proces imbunatateste intensitatea si puritatea culorilor de pe ecran pentru o experienta vizuala mai reala, mai vie si mai prietenoasa cu ochii.

Acest monitor LG poate afisa 98% din spectrul de culori DCI-P3, comparabil cu monitoarele folosite pentru masterizarea filmelor blockbuster de la Hollywood. Datorita suportului HDR 600, LG 32UK950 este ideal pentru utilizatorii media profesionisti care doresc o reproducere superba a culorii, si experienta unei game dinamice de luminozitate maxima imbunatatite, de 600 cd/m².

Nano IPS

Modelul LG 32UK950 vine cu primul display-dock Thunderbolt 3, permitand conectarea in serie a doua monitoare 4K. Acest monitor LG se poate conecta la notebook-uri Thunderbolt 3, cum ar fi Macbook Pro, printr-un singur cablu Thunderbolt 3 activ – fara cablu de incarcare sau cabluri USB inestetice, unde mai pui si faptul ca in acelasi timp ofera putere suficienta pentru alimentarea unui notebook de 60W, economisind spatiu de lucru.

Anticipat ca fiind un alt dispozitiv prezentat la CES din acest an, monitorul UltraWide de 34 inch (model 34WK95U) ofera o gama larga de culori si unghiuri de vizualizare la o rezolutie splendida de 5K (5120 x 2160 pixeli). Acesta este de altfel primul monitor 5K UltraWide (21:9) lansat de LG, iar experienta de vizionare 5K bate la usa pentru utilizatorii multi-task, precum editorii de videoclipuri, fotografii si dezvoltatorii de software si de aplicatii.

Modelul 34WK95U are tehnologia Nano IPS, capabilitati fantastice de reproducere a culorilor si HDR600. In plus, modelul 34WK95U are un port Thunderbolt 3, care permite transmiterea de imagini care au rezolutie 5K la 60Hz cu un singur cablu.

Interfata Thunderbolt 3 este ideala pentru utilizatorii de laptop-uri care doresc transferuri video, audio si date rapide, fara a fi nevoie de un adaptor AC separat. Cu un profil elegant si indraznet, acest monitor LG „intoarce capete” chiar si atunci cand este oprit, datorita designului 4-Side Edge Borderless si standului Edge-Arc.

„Cei mai multi dintre noi petrecem in fiecare luna sute de ore in fata monitoarelor, si totusi, acestea fac foarte rar obiectul unui upgrade atunci cand se doreste o crestere a productivitatii”, a declarat Chang Ik-hwan, seful diviziei IT din cadrul LG. „Cu aceste noi monitoare premium de la LG, am dorit sa comunicam ca LG este absolut dispus sa ofere cea mai buna rezolutie posibila si cea mai buna experienta a utilizatorului la  birou sau in spatiul de lucru”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.