Logitech achizitioneaza Blue Microphones, companie care are sediul in sudul Californiei, pentru aproximativ 117 milioane de dolari. Compania Blue Microphones este un lider pe piata de microfoane de studio pentru profesionisti si utilizatori casual iar achizitionarea sa reprezinta o noua oportunitate pentru Logitech.

Produsele Blue sunt folosite de artisti si muzicieni cunoscuti precum Bob Dylan si Imagine Dragons, pentru a obtine un sunet original si de inalta calitate.  Compania s-a facut remarcata prin liniile de microfoane Blue’s Yeti si Snowball, care sunt frecvent folosite pentru realizarea materialelor de pe canale de Youtube, in cadrul podcast-urilor si transmisiilor video si audio.

“Achizitionarea Blue Microphones va accelera intrarea noastra pe o piata in crestere si ofera o modalitate de a transforma pasiunile oamenilor (de la muzica la blogging) in realitate. Fuziunea cu compania Blue Micophones reprezinta o oportunitate pentru noi si o modalitate de crestere, care aduce idei noi pentru dispozitive de gaming, camere web pentru PC si dispozitive audio din portofoliul nostru”, mentioneaza Bracken Darrel, CEO Logitech.

Jucatorii folosesc deja camere web Logitech pentru a transmite continut video in timpul sesiunilor de gaming. Oamenii folosesc in fiecare zi servicii de transmisie video Logitech pentru a comunica cu prietenii si familia iar in business, experienta Logitech in domeniul audio si video se face remarcata de fiecare data cand cineva sustine o conferinta video la birou.

Fuziunea cu Blue Microphones si gama lor de microfoane ajuta la extinderea gamei de dispozitive Logitech si obtinerea unei calitati audio premium.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.