Logitech anunta o noua reusita pentru companie, in 2018 castigand 10 premii GOOD DESIGN pentru diferite categorii de produse. Momentul marcheaza cel de-al optulea an consecutiv in care produsele Logitech sunt recunoscute prin premiile GOOD DESIGN.

Produsele premiate sunt urmatoarele:

„Este o onoare sa obtinem premii GOOD DESIGN”, mentioneaza Alastair Curtis, chief design officer la Logitech.„Celebrand designul pentru mai multe branduri, printre care Logitech, Ultimate Ears, Jaybird si Logitech G, aceste premii sunt dovada clara a atentiei pe care o acordam procesului de inovare desfasurat de Logitech, pentru realizarea unor dispozitive performante indiferent de brand. Concentrandu-ne pe cerintele consumatorilor si mentinand designul ca element central a tot ceea ce cream, putem adapta fiecare experienta la nevoile si interesele lor unice si ne concentram sa realizam ceva cu adevarat special”.

GOOD DESIGN Awards este unul dintre cele mai prestigioase programe de premiere pentru design si inovatie la nivel global. Realizat de Muzeul de Arhitectura si Design, Chicago Athanaeum si in colaborare cu Centrul European de Arhitectura, Arta, Design si Sudii Urbane, GOOD DESIGN Awards premiaza in fiecare an cele mai noi inovatii industriale, produse si idei de design.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.