Logitech G lanseaza Logitech G502 LIGHTSPEED, versiunea wireless a celui mai bine vandut mouse Logitech de gaming.

Asa suna una dintre cele mai fierbinti stiri pentru majoritatea gamerilor ce s-au folosit de Logitech G502 pana acum.

Si va spun foarte sincer ca ma asteptam la aceasta miscare. Logitech au inceput de ceva vreme sa elimine firele de la majoritatea soarecilor de gaming.

Din comunicatul de presa reiese ca Logitech au venit si la acest model cu materiale noi si astfel peretii carcasei sun mai subtiri. Asta insemana ca au mai mult loc in interior pentru a indesa mai multe tehnologii, nu doar RGB-uri.

Noutatea este ca G502 wireless functioneaza cu PowerPlay si senzorul a fost actualizat la Hero 16K, senzorul pe care l-au folosit si la G Pro Wireless.

In rest avem aceleasi 11 butoane programabile, 6 greutati dintre care 4 sunt de 2g si doua sunt de 4g, iar forma este identica cu cea pe care majoritatea o cunoasteti.

Mai multe detalii despre el veti afla in review-ul pe care il vom publica cat se poate de curand.

Tot in comunicatul de presa Logitech precizeaza faptul ca acest mouse nu contine PVC si este certificat ca Plastic Neutral si ca o parte din bani se duc la Platic Bank care la randul lor ajuta la indepartarea plasticului din mari, oceane si mediul inconjurator.

Asteptam cu interes si un mouse biodegradabil. Ha ha ha.

Mai jos va redau integral comunicatul de presa.

 

Lausanne, Elveția și Newark, California — 9 mai 2019 — Logitech G lansează Logitech G502 LIGHTSPEED, versiunea wireless a celui mai bine vândut mouse Logitech de gaming.

Logitech G502 LIGHTSPEED combină precizia și tehnologiile Logitech wireless, cu un design îndrăgit de fani și conceput pentru înaltă performanță.

"În fond, niciun mouse nu simbolizează mai bine relația de apropiere pe care noi o avem cu jucătorii, la nivel global, și jucătorii o au cu echipamentul lor de gaming, decât mouse-ul G502", a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. "De când am lansat
primul nostru mouse de gaming care utilizează tehnologia LIGHTSPEED, fanii ne-au întrebat când lansăm o nouă versiune a modelului G502. Odată cu lansarea de astăzi am realizat ceea ce și-au dorit și chiar mai mult de atât".

Fiind realizat cu mare atenție la detalii, Logitech G502 LIGHTSPEED păstrează forma și setul de caracteristici ale modelului original, adăugând tehnologiile wireless LIGHTSPEED și POWERPLAY și are o greutate cu șapte grame mai mică. Pentru a face acest lucru posibil, echipele de inginerie și design Logitech G au reexaminat fiecare element al modelului G502 și au încorporat inovațiile aduse mouse-ului de gaming Logitech G PRO Wireless, inclusiv designul peretelui subțire și structura endoscheletului. Noul Logitech G502 LIGHTSPEED este un dispozitiv modern care în același timp păstrează esența celui mai apreciat mouse Logitech. Structura mecanică și cea electrică au fost modificate pentru a putea include tehnologia wireless premiată LIGHTSPEED și tehnologia de încărcare wireless POWERPLAY, toate într-un ansamblu complex, care include și senzorul de înaltă performanță HERO 16K. Rezultatul este mouse-ul ideal de gaming care se simte ca o extensie a jucătorilor și asigură o experiență de joc mai captivantă ca oricând.

 

Design exterior revoluționar

Designul exterior este familiar, dar în același timp inconfundabil de nou. Această nouă generație a modelului G502 LIGHTSPEED este mai ușoară, mai complexă și mai avansată. Proiectat pentru performanță și precizie, acest mouse are un design îmbunătățit cu pereți subțiri, care oferă mai mult spațiu în interiorul carcasei astfel încât să poată fi încorporate tehnologii noi, fără a compromite durabilitatea sau calitatea materialelor. Mouse-ul dispune de 11 butoane programabile care pot fi personalizate prin intermediul software-ului Logitech G HUB pentru a efectua acțiuni individuale sau pentru a atribui comenzi macro. În plus, Logitech G502 LIGHTSPEED dispune de o rotiță de scroll dual-mode ultra-rapidă și un sistem de greutate ajustabilă cu șase greutăți - patru de 2g și două de 4g - pentru a regla greutatea și echilibrul mouse-ului astfel încât să se potrivească cu stilul fiecărui jucător.

Logitech G502 LIGHTSPEED oferă confort superior pe tot parcursul utilizării, având secțiuni laterale din cauciuc texturat și un design potrivit persoanelor dreptace, care a încântat milioane de jucători de ani de zile.

Mai mult de atât, noul Logitech G502 LIGHTSPEED nu conține PVC în construcția sa și dispune de certificare Plastic Neutral. Acest lucru înseamnă că, la fiecare achiziție, Logitech ajută la finanțarea programelor Plastic Bank care spijină îndepărtarea plasticului răspândit în oceane și din mediul înconjurător.

 

Performanță superioară

Logitech G502 LIGHTSPEED vine echipat cu tehnologii proprietare Logitech utilizate în industria de gaming precum:

● Tehnologia wireless ultra-rapidă LIGHTSPEED - Asigură jucătorilor o experiență de joc mai rapidă decât cea oferită de dispozitivele cu fir, o conexiune wireless end-to-end optimizată, care asigură o viteză de răspuns rapidă și rezistență ridicată pentru a asigura performanța la nivel de competiție.

● Sistemul de încărcare wireless POWERPLAY - Asigură încărcare continuă, chiar și în timpul sesiunilor de gaming. Noul mouse se conectează wireless la POWERPLAY pentru a beneficia de încărcare eficientă și transfer de date printr-un singur cablu USB.

● Senzorul Logitech HERO 16K - Cel mai performant senzor, care oferă o viteză de răspuns excepțională, precizie ridicată, rezoluție de până la 16.000 DPI și tracking capabil să depășească 400 IPS fără accelerare, filtrare sau netezire.

● Logitech G HUB recunoaște în mod automat mouse-ul Logitech G502 LIGHTSPEED, permițând accesul complet la caracteristicile personalizabile. De asemenea, permite alegerea funcțiilor, atribuirea comenzilor macro și realizarea unor profiluri de culori personalizabile. Acum,  jucătorii pot salva mai multe profiluri pentru jocurile preferate și pot schimba între ele rapid.

 

Preț și disponibilitate

Mouse-ul wireless Logitech G502 LIGHTSPEED va fi disponibil pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna mai, la un preț recomandat de 689.99 lei.

Similar Articles

One thought on “Logitech G lanseaza G502 LIGHTSPEED

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.