Logitech G PRO sunt noile casti de gaming lansate de catre cei de la Logitech. In ultima vreme, brand-ul de gaming al celor de la Logitech, Logitech G, ne surprinde pe zi ce trece.

De curand, acestia au lansat tastatura de gaming mecanica Logitech G513 si sistemul audio G560. Acestea sunt caracteristice jucatorilor profesionisti.

Ofera o performanta audio avansata, sunt rezistente si foarte comode in sesiunile lungi de gaming.

Dispun de difuzoarele Logitech G Pro-G, bureti inveliti in piele sintetica si de un microfon cu o calitate profesionala. Compania Logitech se lauda cu claritatea sunetului pe care castile sale o da in sesiunile de gaming.

In plus, noile casti sunt numite casti oficiale pentru ESL. Difuzoarele Pro-G, in combinatie cu profilele audio Logitech G redau un sunet bogat, bas patrunzator, inalte clare si distrosiuni incredibil de mici. Sunt alcatuite dintr-un material de plasa hibrid. Cu noua serie de casti, jucatorii sunt feriti de sunetele din jur care ar putea sa le disturbe atentia.

Acestea ofera confortul necesar, o claritate buna cu volum puternic. Castile vin la pachet cu un set extra de bureti din micro-fibra. De asemenea, vin intr-o singura varianta de culoare, si anume negru.

Microfonul are o calitate profesionala, zic ei, si este invelit intr-un burete. Ofera o calitate a sunetului foarte buna, are un brat de flexibilitate crescuta si beneficiaza de o functie premium de anulare a zgomotului.

Teoretic, ar trebui sa ofere o calitate a vocii mai buna decat cea a castilor G433 care au oricum un microfon foarte bun. Apropos, Fulger a facut un Mic Check la un moment dat cu alte patru tipuri de casti de gaming, printre care si Logitech G433 si aveti mai jos clipul respectiv.

Si nu uitati sa aruncati si cu subscribe canalului nostru. Daca tot vine vorba de YouTube.

Logitech G PRO sunt compatibile atat cu PC-uri, cat si cu console. Acestea o sa isi faca simtita prezenta in luna aprilie a acestui an, iar pretul de inceput la care ne asteptam este de 460 de lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.