Logitech isi reimprospateaza linia de casti de gaming cu doua noi modele.

Si asta dupa ce in ultima vreme s-au concentrat mai mult pe tastaturi si mousi. E bine sa vedem ca nu au uitat nici de partea audio pentru gameri. Cele doua modele se numesc Logitech G434 si G233.

Ambele perechi sunt sustinute la nivel de software de drivere avansate Pro-G, care asigura un sunet de inalta calitate – inaltele si joasele sunt foarte clare, avand distorsiuni minime. G433 folosesc DTS Headphone 7.1, pentru identificarea usoara a pozitiei sursei sunetului in jocuri, de exemplu.

Logitech G433 and G233 headsets

La nivel de design pot fi apreciate cupele mari, care acopera toata urechea. Logitech spun ca sunt usoare, rezistente si confortabile, G433 dispunand si de un finisaj rezistenta la murdarie. Culorile disponibile sunt: Royal Blue, Fire Red, Triple Black si Camo Blue. La polul opus se afla G233, care are cupele realizate din plasa, asigurand nu doar aerisire, dar si o greutate mai mica, cel mai probabil. De asemenea, implicit vor fi si casti de tip „open”, permitand ca mai mult sunet din exterior sa patrunda in interiorul cupelor. G433 dispun si ele de un set de cupe de microfibra, in caz ca utilizatorul prefera acest tip de cupe.

Ambele modele sunt compatibile atat cu PC, dar si cu consolele Xbox One, PS4, in plus functionand si cu Nintendo Switch.

Castile vor fi disponibile in Romania incepand cu aceasta luna (iunie 2017), avand urmatoarele preturi:

  • G233 – 410 lei
  • G433 – 590 lei

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.