Color collection este o gama de periferice colorate Logitech cu G733 LIGHTSPEED in varf. Sunt insotite de variante multicolore a mousilor G102 si G305, si de tastatura de gaming G915 TKL.

Logitech au fost acel brand mai low-profile pana acum, care s-a concentrat pe periferice negre sau albe. Avand in vedere valul coplesitor de continut video, au realizat ca produsele lor ies mult mai bine in evidenta prin culoare pe masa unui streamer.

Castile wireless G733 au 278g, dispun de cupe cu strat dublu de spuma cu memorie si vin in 4 culori: alb, albastru, lila si negru. Au integrat pana si RGB, ca sa fie eye-candy la propriu.

Dar stai, asta nu e tot! (cum ar zice vanzatorul). Mai stiti benzile inclocuibile de pe seria SteelSeries Artics? Logitech au luat notite si pun la dispozitie acelasi lucru + bureti pentru microfoane, de casti sau standalone. Evident, toate colorate.

Tastatura Logitech G915 TKL, si ea cu RGB, are parte doar de clasicele versiuni: alb sau negru. Dar, Logitech G102 LIGHTSYNC și Logitech G305 beneficiaza de aceeasi gama de culori ca G733, adica alb, albastru, lila si negru.

Preturi:

Vor fi disponibile in Romania de la jumatatea lunii septembrie.

Similar Articles

2 thoughts on “Logitech lanseaza castile wireless G733 alaturi de Color Collection

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.