Logitech tocmai au anuntat ca lanseaza mouse-ul hibrid G900 Chaos Spectrum . Acesta este dotat cu cel mai bun senzor optic de pe piata, adica cel ce este integrat si in G502.

Desi mouse-ul este hibrid, Logitech spun ca au redus atat de mult latenta incat se comporta exact la fel ca atunci cand este folosit cu fir. Am un sentiment deja vu. Am auzit acelasi lucru la fiecare lansare de mouse wireless. Atat de la Logitech cat si de la altii.

Oricum, trebuie retinut faptul ca mouse-ul este simetric si poate fi folosit atat cu stanga, cat si cu dreapta. Acumulatorul este foarte usor pentru a reduce greutatea si cu toate astea tine un weekend intreg.

g900 1

Scroll-ul este cel cu doua moduri de functionare. Iluminarea este RGB, iar greutatea overall este redusa pentru a reduce inertia indusa de miscarea mainii. Intr-un final s-a gandit si o firma sa abordeze acest subiect.

Masa totala a mouse-ului este de 107 grame si impreuna cu senzorul   transforma G900 intr-un mouse perfect pentru low sens.

Pretul lui G900 este de 179€ si va deveni disponibil la inceputul lunii Aprilie. Pretul pentru Romania nu il cunoastem, dar nu e greu sa faceti cateva calcule.

 

In clipul de mai jos aflati mai multe detalii despre motivul pentru care Logitech a gandit acest mouse.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.