Logitech a anuntat lansarea tastaturii mecanice de gaming Logitech G915 Tenkeyless Lightspeed Wireless RGB.

Aceasta ofera aceleasi tehnologii de baza si performanta ca si tastatura G915 ce a fost lansata anul trecut, doar ca s-a dorit si multumirea utilizatorilor ce prefera formatul TKL.

Noua tastatura de gaming G915 TKL promite calitate prin tehnologia wireless Lightspeed, Lightsync RGB si switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subtire de neegalat, cu performante superioare si precizie de joc – toate cu o durata de viata a bateriei de pâna la 40 de ore.

Logitech G915 TKL se incadreaza in spatiile de joc mai mici si poate fi transportata cu usurinta la evenimente LAN sau in vizita la un prieten.

De asemenea, dispune de un spatiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, localizat pe partea din spate a tastaturii. Lipsa numpad-ului asigura un spatiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatura.

Logitech G915 Tenkeyless Lightspeed Wireless RGB

Astfel, mainile pot fi pozitionate mai apropiat si corpul centrat mai bine pentru un confort imbunatatit, un aspect important pentru multi gameri pasionati.

Inca de la lansarea versiunii originale a tastaturii Logitech G915, comunitatea a solicitat in mod constant existenta aceleiasi tehnologii, dar cu un design compact, fara numpad.

G915 TKL combina tehnologia LIGHTSPEED Wireless cu iluminarea RGB si o rezistenta crescuta a bateriei. Totul intr-un design elegant si ultra-subtire care creeaza un nou standard pentru tastaturile de gaming. Ujesh Desai, vicepresedinte si director general Logitech Gaming.

Tastatura premium Logitech G915 TKL ofera tehnologia multi-premiata Lightspeed Wireless, cu o viteza de raspuns super-rapida de 1 ms si pâna la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprita (pentru opt ore de joc/zi).

Pentru prima data, Logitech G echipeaza o tastatura wireless fara numpad si cu iluminare Lightsync RGB activata, cu tehnologia LLightspeed.

Tehnologia Lightsync permite personalizarea tastaturii utilizand o gama de aproximativ 16,8 milioane de culori prin Logitech G HUB Advanced Gaming Software pentru cea mai imersiva experienta RGB de gaming.

Logitech G915 TKL dispune de switch-uri mecanice low profile de inalta performanta si care sunt la jumatatea inaltimii switch-urilor mecanice standard, asigurand o actuare a tastelor cu 25% mai rapida (fata de actionarea de 2 mm la swtich-urile standard) si o experienta de tastare mai confortabila.

Logitech G915 Tenkeyless Lightspeed Wireless RGB

Tastatura este disponibila in trei variante, cu switch-uri GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky, pentru a se potrivi cu preferintele tuturor utilizatorilor.

Versiunea liniara ofera o apasare lina a tastei, in timp ce versiunea tactila ofera o confirmare tactila si subtila in timpul apasarii pentru jucatorii care prefera feedback-ul direct.Versiunea clicky ofera un raspuns sonor si tactil la fiecare apasare.

Toate aceste tehnologii si inovatii au fost incorporate cu atentie intr-una dintre cele mai subtiri tastaturi mecanice din industrie si cea mai avansata tastatura mecanica Logitech G pana in prezent.

Tastatura wireless mecanica de gaming Logitech G915 Tenkeyless va fi disponibila pe webshopul celor de la Logitech si in magazinele partenerilor incepand cu luna iunie 2020, la un pret recomandat de 1099.9 lei.

Similar Articles

4 thoughts on “Logitech lanseaza G915 TKL

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.