Pro X Superlight este versiunea noua si imbunatatita a batranului G Pro Wireless. Cantareste cu 25% mai putin, skates-urile au fost schimbate, are finisaj mat si o durata de viata a bateriei prelungita.

Ca performanta, nu va fi nicio mare diferenta, deoarece Superlight foloseste acelasi senzor HERO 25K ca pe G Pro Wireless.  Iar switch-urile au ramas mecanice.

Asa ca hai sa vorbim cu a reusit Logitech sa scada greutatea unuia din cei mai buni soareci de la 80g, la doar 63g:

  1. Nu mai e complet ambidextru, butoanele laterale se gasesc doar pe partea stanga si nu mai sunt modulare
  2. Butonul de schimbat DPI nu mai exista, sensibilitatea senzorului si profilele pot fi modificate doar in soft-ul G Hub
  3. Fara capacelul de la lacasul reciever-ului, Superlight cantareste 60g. In cutie mai este oferit un capacel din PTFE

Skates-urile / piciorusele sunt din PTFE, Logitech spunand ca a nu a folosit deloc alt material aditiv. Dar, cum se poate vedea in poze, Superlight are un ditamai talpa pe partea din fata, fata de cel minuscul, cu bun simt, de pe G Pro W.

In pachetul mouse-ului veti mai gasi si benzi de prindere texturate diferit, care pot fi lipite pe mouse.

Am mentionat deja ca are un finisaj mat, dar Logitech a mai redus si din LED-uri. Pe intregul mouse se prezinta un singur punct luminos: cel care indica nivelul bateriei. Cele din logo-ul G si indicatoare de DPI au fost eradicate.

Logitech_PRO X SUPERLIGHT_Front White

Astfel, teoretic, acumulatorul mouse-ului poate tine pana la 70 de ore per incarcare. Cam cat Razer Viper Ultimate cu RGB oprit. Ajuta si bine-cunoscutul power management inteligent integrat in senzorul HERO.

Logitech Pro X Superlight este disponibil in alb/negru la precomanda pe site la €150, iar In Romania, incepand cu ianuarie 2021, undeva la 730 lei.

Similar Articles

2 thoughts on “Logitech lanseaza mouse-ul wireless de gaming Pro X Superlight

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.