Logitech aduce pe piata niste produse destul de interesante, atat hardware, cat si software.

Este vorba de mousii Logitech MX Master 2S si Logitech MX Anywhere 2S, care lucreaza in combo cu software-ul Logitech Flow. Astfel, unul din cei doi mousi poate fi folosit pe pana la computere (fie ele PC-uri sau laptop-uri).

„Un computer obișnuia să fie suficient pentru sarcinile de zi cu zi, dar oamenii au ajuns într-o eră în care o persoană din zece lucrează simultan pe mai multe sisteme. Utilizarea mai multor computere poate scădea nivelul distragerii atenției și accelera intensele operațiuni ale procesoarelor, însă lucrul pe mai multe sisteme poate crea și complicații. Aici este momentul în care intervine Logitech Flow. Prin intermediul Flow și
un mouse Logitech MX, vă puteți îmbunătăți productivitatea – de exemplu copierea și inserarea fișierelor de pe un calculator pe altul – ajutându-vă să deveniți mai preciși și mai concentrați în lumea multi-computerelor”, a declarat Anatoliy Polyanker, global portfolio și brand director la Logitech.

Logitech MX Master mice

Logitech Flow este gratuit, fiind integrat in software-ul Logitech Options. Cei doi mousi MX au o precizie imbunatatita cu ajutorul tehnologiei Darkfield High Precision si au o rezolutie de pana la 4000 DPI. Acestia au conectivitate wireless, bateria lor reincarcabila avand o durata de viata de pana la 70 de zile.

Preturi:

  • MX Master 2S – 479 lei
  • MX Anywhere 2S – 399 lei

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.