Logitech lanseaza MX Master 3 si MX Keys, cele mai noi produse din gama premiul Logitech Master. Acestea dispun de tehnologii avansate si functioneaza perfect atat individual, dar si impreuna.

Tastatura si mouse-ul transforma modul de lucru prin performanta si fiabilitate. Proiectat si realizat in Elvetia, mouse-ul MX Master 3 ofera o experienta de scrolling ultra rapida si foarte precisa datorita noului scroll MagSpeed. Fiind bazat pe electromagneti, MX Master 3 permite parcurgerea in mod silentios a mii de linii in cateva secunde.

Iar tastatura MX Keys beneficiaza de tehnologia Perfect Stroke, fapt pentru care ofera cea mai buna experienta tactila pe o tastatura Logitech.

 

Cele mai noi produse ale noastre sunt proiectate pentru utilizatori avansati, cum ar fi programatori, ingineri sau designeri, care doresc sa fie mai productivi si au nevoie sa interactioneze cu continutul lor digital cu viteza gandului. Rotita de scroll MagSpeed a mouse-ului MX Master 3 este cea mai rapida, silentioasa si avansata de pe piata in acest moment, iar MX Keys vine cu cea mai confortabila experienta de tastare astfel incat sa poti lucra fara probleme perioade indelungate de timp. Folosite impreuna, aceste dispozitive performante pun la dispozitie solutia optima pentru desktop. Delphine Donne-Crock, manger general al departamentului de creatie si productivitate Logitech.

Cele doua periferice sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac sau Linux. Acestea dispun de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date si a controla fara dificultati pana la calculatoare. Acest lucru permite transferarea de continut, documente sau imagini intre calculatoare.

Tastatura Logitech MX Keys ofera o experienta unica de tastare, cu un timp de raspuns rapid. Tastatura este echipata cu iluminare inteligenta ce detecteaza miscarea mainilor si ajusteaza automat gradul de luminozitate in functie de cantitatea luminii din camera. De asemenea, optional este disponibil si un palm rest detasaibil pentru versiunea Logitech MX Keys Wireless Plus, ce aduce un plus de confort cand tastatura este utilizata.

Logitech MX Master 3 Wireless dispune de viteza si precizie ridicata. Design-ul atent realizat ofera confortul necesar pentru sesiuni lungi de munca, asigurand pozitia ideala pentru mana si incheietura. Mouse-ul vine echipat cu senzorul performant Darkfield 4,000 DPI care se adapteaza pe toate suprafetele, inclusiv sticla. De asemenea are o baterie reincarcabila care rezista pana la 70 de zile cu o singura incarcare, iar o incarcare de doar trei minute ofera o zi intreaga de folosire.

 

Pretul recomandat de vanzare pentru Logitech MX Master 3 este de 479.9 lei, iar tastatura Logitech MX Keys vine cu acelasi pret recomandat de vanzare. MX Palm Rest este disponibil de vanzare separat pe shop-ul oficial Logitech.

Insa mai mult despre combo-ul Logitech Flow a vorbit Fulger aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.