Logitech este unul dintre producatorii de top de periferice de gaming, asa ca lansarea unei noi game de periferice poate fi un motiv de bucurie pentru cei care urmaresc sa isi schimbe vechea tastatura, pereche de casti sau vechiul mouse.

 

La scurt timp dupa lansarea separata a mouse-ului Logitech G Gaming Pro, Logitech definesc interaga serie de periferice Prodigy prin anuntarea unui nou mouse, a unei tastaturi si a unei perechi de casti care dispun de toate caracteristicile necesare unui gamer in anul 2016. De asemenea, ofera confort si un design elegant.

„Ne place sa dezvoltam produse pentru gamerii hardcore. Dar am observat ca din ce in ce mai multa lume se joaca, indiferent de varsta si de abilitati, asa ca terbuie sa urmam aceasta tendinta. Noua serie Logitech G Prodigy ofera tuturor jucatorilor acces la cea mai buna tehnologie. Sunt niste periferice de gaming realizate pentru toata lumea”, a declarat Ujesh Desai, vice-presedinte si director general al Logitech G.

 

Mousii G403 Prodigy Gaming

Mousii G403 Prodigy Gaming si G403 Prodigy Wireless Gaming ofera un confort indelungat datorita design-ului lor usor ergonomic. Grip-ul de cauciuc de pe laturile din stanga si din dreapta ofera un control sporit, iar greutatea inclusa de 10g premite modificarea greutatii in caz ca utilizatorii prefera un mouse mai greu.

Ambii mousi sunt de pana la opt ori mai rapizi decat mousii standard, ceea ce inseamna ca atunci cand sunt miscati sau apasati, raspunsul de pe ecran este aproape instantaneu. Fiecare mouse are cate un buton avansat de tensionare, care ajuta la calibrarea butoanelor din stanga si din dreapta mouse-ului pentru o actionare cat mai sigura, reducand astfel forta necesara pentru un click si oferind un feedback mai bun. Acesti mousi sunt echipati cu senzorul PMW3366, preferatul gamerilor profesionisti din eSports.

Modelul G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse beneficiaza de aceeasi tehnologie eficienta fara fir de inalta performanta energetica ca cea intalnita la modelul premiat Logitech G900 Chaos Spectrum. Conexiunea wireless de 2,4 GHz, extrem de optimizata, are 1ms rata de raport pentru un raspuns fara lag.

3

Tastatura Logitech G213 Prodigy RGB

Tastatura este conceputa pentru jucatorii de toate nivelurile si dispune de un design elegant, rezistent la murdarie, care este confortabil si durabil. Sprijinul pentru podul palmei impreuna cu picioarele integrate reglabile permit setarea tastaturii in pozitia dorita de utilizator, astfel incat sa ofere o pozitie perfecta. 

Cat despre taste, fiecare dintre acestea este reglata pentru a oferi un feedback ultra-rapid, fancand-o de pana la 4 ori mai rapida decat alte tastaturi standard. In plus, matricea anti-ghosting este reglata pentru a oferi o performanta optima de joc, ce tine controlul atunci cand mai multe taste sunt apasate simultan.

Tastatura G213 Prodigy are cinci zone de iluminare RGB, care pot fi personalizate intr-un spectru de pana la 16,8 milioane de culori. Culorile pot fi schimbate pentru a se potrivi cu configuratia specifica a jocurilor, si permite totodata setarea culorilor preferate ale fiecarui gamer pentru a-si sincroniza diferite efecte de iluminare cu alte dispozitive Logitech G, folosind soft-ul Logitech Gaming Software.

In plus, tastele media dedicate permite comenzile play, pause si skip, cat si reglarea volumului muzicii cu o simpla atingere a unui buton, fara sa mai fie nevoie iesirea din joc pentru acest lucru.

Headset-ul Logitech G231 Prodigy

Compatibil atat cu un PC, cat si cu o tastatura, castile Logitech G231 ofera un sunet stereo de inalta calitate. Cupele difuzoarelor sunt acoperite cu panza confortabila, atent selectata. Partea foarte buna este ca pot fi si inlaturate cu usurinta penrtu spalare, urmand sa fie montate inapoi pe casti.

Headset-ul beneficiaza de un microfon boom unidirectional de mici dimensiuni poate fi pozitionat pentru a capta vocea, asigurandu-se ca orice utilizator este auzit clar de catre coechipieri. Cand nu este pornit, microfonul poate fi pliat inapoi in casti.

Pret si disponibilitate

Toate perifericele vor fi disponibile in Europa de la inceputul lunii septembrie 2016.

Preturile sugerate suna cam asa:

  • Logitech G403 Prodigy gaming mouse – 70 de euro
  • Logitech G403 Prodigy Wireless gaming mouse – 120 de euro
  • Tastatura de gaming Logitech G213 RGB – 80 de euro
  • Castile Logitech G231 – 60 de euro.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.