Uhuuu! Logitech in sfarsit lanseaza tastatura pe care o asteapta toti cei ce si-au impiedicat degetele in tastele laterale pentru macro: G810.

Cea mai importanta caracteristica a tastaturii o reprezinta faptul ca vine echipata cu switch-uri Romer-G, produse de Omron. Acestea s-au dovedit a fi un concurent veritabil pentru Cherry MX. De fapt singurul concurent.

Key cap-urile tastaturii sunt rotunjite spre diferenta de cele de pe G910 si asta va permite sa te adaptezi mai usor decat ai face-o daca ai trece de la orice tastatura catre G910.

g810 002

Tastele dedicate macro lipsesc cu desavarsire si salut aceasta decizie inteleapta de a renunta la aceste taste care s-au dovedit a fi utile pentru o mana de utilizatori, nu pentru toti asa cum probabil credeau initial.

Iluminarea tastaturii este RGB, la fel ca in cazul lui G910 si va functiona cu jocurile ce permit iluminarea tastelor individuale, asa cum am vazut ca se intampla in Division cu G910.

Design-ul este simplu fara foarte multe curbe si briz-briz-uri, ia rin pachet nu se gaseste un palm rest asa cum ne-am obisnuit de la Logitech. Nu stiu daca voi considerati asta un minus. Eu nu pentru ca nu l-am folosit niciodata.

Pretul tastaturii G810 este de 189€ si va deveni disponibila de la mijlocul lunii februarie. Nu avem detalii despre pretul exact la care va ptuea fi cumparate din magazinele romanesti, dar daca vom afla vom actualiza aceasta stire.

Mai mutle detalii despre tastatura veti gasi in review-ul pe care il vom publica in zilele urmatoare. Pentru ca da, avem tastatura la teste.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.