Logitech lanseaza Z607, un nou sistem audio 5.1 care dispune de conexiune Bluetooth si se poate conecta la toate tipurile de surse audio. Sistemul audio permite redarea sunetului de la televizor, telefon sau PC utilizand conexiunea prin Bluetooth, cablu RCA sau mufa jack 3.5mm.

Mai mult de atat, poate reda continut audio direct de pe un card SD sau unitate de stocare USB, precum si radio FM. Avand un cablu cu o lungime mai mare de 6 metri, nu este necesara reamenajarea camerei pentru a beneficia de un sunet clar si puternic, deoarece boxele pot fi amplasate cu usurinta in pozitia optima pentru a asigura sunetul surround.

„Majoritatea oamenilor acceseaza muzica utilizand mai multe surse – telefon, PC, card SD sau unitati de stocare USB – si doresc sa aiba posibilitatea de a reda continutul audio de la oricare dintre acestea. Cu Logitech Z607, va puteti bucura de un sunet incredibil indiferent de sursa audio”, a declarat Philippe Depallens, manager general Logitech Audio.

„Pur si simplu il amplasati in locul dorit si apoi selectati dispozitivul de pe care sa fie redata muzica preferata, folosind un panou de control situat pe subwoofer sau folosind telecomanda inclusa in pachet. Este atat de usor!”

Cu o putere maxima de 160 W si un difuzor de subwoofer de 5,25 inchi, Logitech Z607 reda un sunet puternic, cu note inalte clare si bass profund indiferent daca sursa audio este televizorul, telefonul, tableta, un PC sau oricare alt dispozitiv.

Boxele satelit dispun de cabluri de 6,2 metri ceea ce ofera posibilitatea de a amplasa sistemul audio cu usurinta in pozitia optima de a asigura un sunet surround fara a fi nevoie de o reamenajare a incaperii.

Boxele pot fi asezate oriunde, pe birou, pe console, pe masa sau montate pe perete iar sunetul poate fi controlat din orice punct al camerei, aflat intr-o arie de pana la 10 metri, utilizand o telecomanda compacta. Aceasta telecomanda permite redarea, intreruperea sau omiterea anumitor melodii, controlul volumului, selectarea tipului de conexiune, schimbarea posturilor de radio si numeroase alte functii.

Pret si disponibilitate

Sistemul audio Logitech Z607 este disponibil pe Logitech.com, la un pret recomandat de 129 euro iar in Romania va fi disponibil incepand cu luna decembrie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.