Logitech si McLaren anunta o noua editie G Challenge. Competitia de curse virtuale vizeaza pasionatii de motorsport si e-racing din toata lumea.

Logitech McLaren G Challenge editia 2021 vine sa ofere o serie inedita de evenimente pasionatilor sportului cu motor, fie el si in format vitual. Pentru 2021, G Challenge isi extinde repertoriul pentru a atrage un numar cat mai mare de doritori. Astfel, vor exista 3 categorii in care va veti putea arata aptitudinile din spatele volanului: Open Wheel, Stock Car si Sport Car Racing. Cate ceva pentru fiecare.

Platformele pe care se va concura sunt jocurile iRacing si Assetto Corsa Competizione. 

McLaren Racing priveste Logitech McLaren G Challenge ca o modalitate de a mentine distractia pasionatilor de curse. De asemenea, am realizat ca este o oportunitate de colabora cu Logitech G intr-o perioada de expansiune a industriei – a declarat Lindsey Eckhouse, directorul diviziei de e-sports McLaren Racing.

Pentru a marca noul format introdus in acest an, Logitech si McLaren vor gazdui si o cursa care se va numi Pro-Am pe data de 7 iulie. In cadrul acestei intreceri, mai multe vedete vor fi impartite in doua echipe, pentru a concura intr-o cursa de Stock Car si una cu vehicule open Wheel.

Printre celebritatile care vor fi prezente in cadrul G Challenge se numara A$AP Ferg; Jelle Van Vucht (aka Jelly); pilotul echipei Arrow McLaren SP, Felix Rosenqvist; pilotul si jurnalistul NASCAR pentru NBC, Parker Kligerman; sau Tony Kanaan, campion al competitiei Indianapolis 500 din Brazilia.

Pilotul american William Byron si pilotul echipei McLaren Formula 1, britanicul Lando Norris, vor fi capitanii celor doua echipe.

 

Recompensele Logitech McLaren G Challenge 2021

Finalistii celor trei categorii vor fi recompensati cu o excursie cu toate cheltuielile acoperite in Grand Finals Weekend, unde se vor duela pentru ultima data. GFW le va da sansa finalistilor de a conduce, pe circuit, masini special preparate. De asemenea, vor exista si intalniri cu piloti de top.

Castigatorilor Logitech McLaren G Challenge 2021 li se va oferi sansa de a face o vizita in McLaren Technology Center. De asemenea, vor avea sansa sa-l cunoasca pe Lando Norris, pilotul echipei McLaren F1. Totodata, castigatorii se vor bucura si de o experienta VIP in cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, din 2022.

Inscrierile pentru calificarile on-line se fac pe site-ul oficial al evenimentului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.