Săptămâna trecută Logitech a lansat o nouă familie de accesorii dintre care majoritatea sunt concepute pentru tablete şi dispozitive portabile, o categorie devenită tot mai înfloritoare în ultima vreme.

 

 

Gama de dispozitive este dezvoltată pentru iPad și tabletele Android, precum Samsung Galaxy Tab 10.1 și altele, dar si pentru smartphone-uri precum iPhone, noul Samsung Galaxy S3 sau HTC One X. Acestea vor permite utilizatorilor să folosească la potențial maxim tableta, oriunde o vor folosi.

 

Logitech Speaker Stand se integrează perfect în orice încăpere și poți asculta muzică în timp ce analizezi rețeta pentru un desert gustos sau urmăresti un film așezat confortabil în pat. Logitech AV Stand permite urmărirea și partajarea de conținut pe televizor. Cu telecomanda poți manipula conținutul de pe tabletă iar sistemul de andocare încarcă dispozitivul.

Logitech Tablet Keyboard este o tastatură portabilă cu o carcasă protectoare și un stand. Logitech Keyboard Case este o tastatură – carcasă protectoare cu un design arătos.

Logitech Fold-Up Keyboard este o tastatură-suport full-size cu conexiune Bluetooth ce se închide și se deschide precum o carte. Închisă, tastatura stă în siguranță sub tabletă. Când dispozitivul e deschis, suportul sprijină tableta la un unghi ideal pentru tastare
Logitech Wireless Headset îți permite să te bucuri de filme, jocuri sau apeluri Facetime printr-o conexiune Bluetooth.

Logitech Wireless Boombox este o boxă portabilă ce oferă până la opt ore de muzică prin Bluetooth. Fără a face rabat de la calitatea audio, Logitech Mini Boombox este o boxă-difuzor Bluetooth extrem de compactă. Sistemul audio Logitech Wireless Speaker nu include cabluri și permite plasarea acestuia în orice loc, la o distanță de până la 15 metri de iPad sau tableta Android. Logitech Tablet Speaker este o boxă compactă, reîncărcabilă, cu sistem de prindere clip-on ce oferă conveniență maximă și portabilitate.

Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices face streaming de pe un smartphone sau o tabletă către sistemul audio dorit, folosind conectivitatea wireless Bluetooth, astfel muzica poate fi ascultată pe orice dispozitiv audio.

 

Preţurile accesoriilor le aveţi mai jos:

  • Logitech Speaker Stand – 229 Lei
  • Logitech AV Stand – 359 Lei
  • Logitech Tablet Keyboard – 269 Lei
  • Logitech Keyboard Case – 449 Lei
  • Logitech Fold-Up Keyboard – 440 Lei
  • Logitech Wireless Headset – 259 Lei
  • Logitech Wireless Boombox – 679 Lei
  • Logitech Mini Boombox – 349 Lei
  • Logitech Wireless Speaker – 449 Lei
  • Logitech Tablet Speaker – 179 Lei.

 

{gallery}/2012/01-news/21-05/logitech:160:140:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.