V-am anunţat ieri că Logitech Z5500 devin o „specie pe cale de dispariţie” din pricina modificării line-up-ului de produse de către Logitech.

 

Ei bine, tot ieri v-am comunicat apariţia iminentă pe piaţă a următoarei generaţii, generaţie ce va înlocui Z5500, sistemul mult îndrăgit de cei care preferă să asculte muzică împreună cu toţi vecinii . Numele noului sistem de sunet nu este Z6600, ci Z906. Probabil Logitech mai are de dezvăluit câteva surprize şi vor mai lansa în viitorul apropiat câteva produse pentru a completa golul creat.

Revenind la Z906, acesta este un sistem de sunet care nu este focusat doar pe putere, deşi cei 500W RMS te fac să te gândeşti serios la consolidarea ferestrelor. Certificarea THX este nuanţa ce nu a fost sesizată de majoritate pentru că erau încântaţi de cei 500W RMS amintiţi mai sus. Certificarea THX este un standard pentru produsele High Fidelity şi care te asigură că poţi vedea filme la tine acasă în cele mai bune condiţii şi pe lângă acest lucru, sistemele de decodare DOLBY Digital şi DTS permit convertirea unui semnal stereo într-o experienţă surround.

Logitech Z906 este un sistem 5.1 la care se pot conecta simultan şase surse de semnal şi din cîte am auzit va avea şi două intrări audio optice. Eu mă gândesc cum ar suna conectate la placa de sunet cu care mă delectez zilele astea.

Alte specificaţii tehnice nu avem pentru moment, în afara faptului că doar subwooferul este capabil de o putere de 165W şi este side-fire. Sistemul va fi disponibil în Europa începând cu această luna la atractivul preţ de 350 Euro.

Vom reveni cât de curând cu detalii, de asta puteţi fi siguri. Şi cu amenzi pentru tulburarea liniştii publice 🙂

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.