Corsair anunta astazi un parteneriat cu editorii de jocuri video Deep Silver si dezvoltatorii 4A Games, care aduc integrarea personalizata a PC-urilor si a iluminatului de periferice in jocul Metro Exodus cu software-ul Corsair iCUE.

Metro Exodus este un joc de tip shooter in first-person, dezvoltat de 4A Games, care combina lupta impulsiva si stealth-ul cu explorarea si survival horror-ul, creand una dintre cele mai atragatoare lumi din joc.

Pentru prima data, jucatorii Metro vor parasi tunelurile subterane ale Moscovei post-apocaliptice pentru a conduce un grup de Spartan Rangeri intr-o calatorie incredibila, care se intinde pe continent, peste ruinele radioactive din Rusia.

Jucatorii Metro Exodus de pe PC vor putea experimenta un nivel complet nou de imersiune in joc folosind ecosistemul complet al produselor RGB compatibile cu iCUE, care vor reactiona dinamic pe masura ce jocul se va desfasura. Software-ul Corsair iCUE conecteaza toate produsele dvs. compatibile intr-o singura interfata, aducand sistemul dvs. la viata cu un iluminat RGB viu, sincronizat.

Corsair a lucrat indeaproape cu studioul 4A Games pe parcursul dezvoltarii Metro Exodus pentru a crea interactiuni in joc care depasesc standardele de iluminare PC.

Metro Exodus

Acestea va avertizeaza asupra riscurilor legate de radiatii cu o iluminare verde, iar pentru a va avertiza ca sunteti vazut de dusmani prin rosu, aceste efecte au un impact semnificativ asupra gameplay-ului, pe masura ce perifericele si componentele Corsair raspund dinamic cu iluminarea animata.

PC-urile de gaming Corsair Vengeance sunt pe deplin proiectate si dezvoltate de Corsair, oferind ce e mai bun din gama Corsair de hardware de PC high-end si integrare profunda iCUE.

„De la debutul integrarii iluminarii Corsair iCUE in joc, la inceputul acestui an, utilizatorii nostri au fost pasionati de cererile noastre pentru titlurile care vor fi sustinute in viitor”, a declarat Andy Paul, fondatorul si CEO al Corsair. „Suntem incantati sa aducem un nivel de imersiune de neegalat la unul dintre cele mai anticipate titluri de anul viitor si sa imbunatatim inca un titlu de top-level PC cu integrarea iluminarii iCUE in joc”.

„Iluminarea dinamica Corsair iCUE ne permite sa trecem dincolo de joc si chiar in configuratia jucatorului pentru a aduce un nou nivel de imersie Metro Exodus”, a declarat Klemens Kundratitz, COO al companiei-mama Deep Silver Koch Media. „Am avut pe sansa de a colabora cu Corsair pentru a transforma sistemele jucatorilor nostri in puteri de feed-back vizual imersiv”.

Detalii suplimentare privind implementarea si integrarea iluminatului Corsair iCUE in Metro Exodus vor fi anuntate in urmatoarele luni. Metro Exodus se lanseaza oficial pe 22 februarie 2019. Jucatorii pot precomanda Metro Exodus acum de aici.   

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.