De fapt şi de drept Metro: Last Light va fi oferit cadou la achiziţionarea unei plăci video NVIDIA superioare modelului GTX 660 alături de acel cupon cu in-game money pentru World of Tanks, Planetside 2 şi Hawken.

Pentru cei ce nu ştiu Metro: Last Light face parte din genul de jocuri „first person shooter” și este continuarea jocului Metro 2033. În anul 2034, lumea a fost devastate de un razboi nuclear. În Moscova, tunelurile metroului au devenit noua casă a supraviețuitorilor. Catacombele orașului sunt acum teatrul de război al celor care se luptă pentru supraviețuire cu mutanții afectați de atmosfera toxică. În același timp părțile implicate în conflict caută o nouă armă decisive pentru câștigarea războiului.Războiul civil este inevitabil. În acest scenariu, fanii seriei vor juca rolul lui Artyom, încercând să salveze omenirea.

Intriga jocului Metro: Last Light a fost scrisă de către Dmitry, cunoscutul autor al romanului Metro 2033, care a stat la baza celor două jocuri din serie. În același timp, Glukhovsky este autorul tuturor dialogurilor din Metro: Last Light. Romanele lui Glukhovsky, Metro 2033 și Metro 2034, s-au vândut în peste 2.000.000 de copii la nivel global. În 2013, Metro 2035, cel mai recent roman al autorului, va fi vândut și în afara Rusiei. Drepturile de realizare a filmului Metro 2033 au fost cumpărate de către Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).

Mai multe informații despre oferta cu Metro: Last Light puteţi găsi aici şi aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.