Colectia Metro Redux, cea care va include variantele remasterizate ale ambelor jocuri Metro (2033 si Last Light) a primit o data de lansare oficiala pentru variantele consolelor „niecst jien”!

PS4 si Xbox One vor avea parte de colectia Metro Redux pe data de 26 August a acestui an, cu vestea ca variantele pentru PC, Linux si SteamOS vor veni la ceva timp dupa.

Metro Redux va include o remodelare completa a primului joc prin folosirea engine-ului din cel de-al doilea joc, plus multe adaugiri in gameplay pentru ambele jocuri.

Metro 2033 si Metro: Last Light vor avea 2 nivele de dificultate bonus numite Spartan (Call of Duty style shooting), Survivalist (un mod de joc mult mai lent si mai tactic) si nu in ultimul rand Ranger Mode, ce va fi un Hardcore mode, disponibil pentru cele doua dificultati.

Deep Silver sustine ca varianta de PS4 va rula in 1920x1080p, pe cand varianta de Xbox One va rula in 1600x900p, insa ambele vor rula in 60 cadre pe secunda, ceea ce este un lucru bun pentru un survival FPS.

In any case, va vom tine la curent, insa pana atunci va recomandam sa va luati o masca de gaz, niste conserve si o chitara si sa va pregatiti sa va bucurati pentru atmosfera unica a post-Apocalipsei rusesti imaginata de catre scriitorul Dimitry Glukhovsky.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.