Deşi X4 nu seamănă din punct de vedere al aspectului cu majoritatea tastaturilor pentru gaming, ci mai degrabă arată ca o tastatură stylish, ea o să fie dotată cu tot felul de caracteristici ce ar putea ajuta în diverse situaţii din joc şi nu numai.

Indifierent dacă eşti un dezastru la tehnoredactat şi apeşi o mie de taste simultan, sau încerci să faci un combo în Street Fighter 4, X4 oferă un număr de 26 de taste cu tehnologie antighosting, lucru ce ar trebui să scape de stres un număr foarte mare de utilizatori.

Asta nu e tot, evident vom avea la dispoziţie şi macro-uri precum şi profile. În total există 6 taste macro aşezate pe partea stângă. Acestea pot avea 3 roluri, iar rolurile se schimbă printr-o simplă apăsare de buton exact la fel ca la X6 sau G15 de la Logitech.

Un alt lucru nou şi dorit este posibilitatea de a detecta aplicaţia şi schimbarea profilului în funcţie de selecţiile utilizatorului din software-ul tastaturii.

X4 poate fi precomandată pe Amazon la preţul de 59,95$. La noi ne putem aştepta să apară undeva între 250 şi 300 RON, dar asta pe la sfârşitul lunii martie a acestui an.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.