Mio S600 este primul membru al gamei S6xx lansat în România. S600 dispune de un display de 5 inci, conturat de o ramă elegantă, de culoarea abanosului. Singurele butoane clasice destinate apelării funcţiilor dispozitivului sunt plasate frontal, pe laterala stângă. Ambele sunt iluminate, primul dintre ele asigură întoarcerea în meniul principal din orice submeniu, iar cel de-al doilea permite salvarea punctelor de interes printr-o singură apelare.

 

S600 face parte din a doua generaţie de dispozitive care folosesc softul de navigaţie Mio Spirit. Printre funcţiile Mio Spirit se numără interfaţa cu iconiţe mari, foarte accesibile, funcţia TruMap şi funcţia SmartFind. TruMap urmăreşte afişarea hărţilor de pe GPS similar hărţilor de hârtie în timp ce SmartFind aduce căutarea destinaţiilor într-un mod similar interogării motoarelor de căutare.

Funcţiile inovatoare specifice noilor Mio S600 sunt: funcţia „Text-to-speech”, care facilitează localizarea mai uşoară a unor destinaţii prin rostirea numelor străzilor şi a intersecţiilor, pe măsură ce punctul de destinaţie este mai aproape, funcţia de ghidare off-road, funcţia de identificare a celei mai apropiate parcări de punctul de destinaţie, funcţia de avertizare a conducătorului auto asupra radarelor şi a camerelor din trafic şi asistenţa la încadrarea pe banda corespunzătoare.

Opţional, dispozitivul poate fi echipat cu un port AV ce permite conectarea unei camere de asistenţă la parcare sau urmărirea programelor TV cu ajutorul unei antene externe.

Noul Mio S600 este disponibil pe piaţa din România din această lună, la un preţ aproximativ de 899 RON prin intermediul partenerilor Mio.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.