Stiu, stiu, stiu! Black friday sucks. Toti isi umfla preturile chiar inainte de BF si apoi le scad, dar tot sunt mai scumpe decat erau inainte. BF e o pacaleala. Bla, bla, bla. Tot aud povestile astea si in mare parte sunt perfect adevarate.

Detin un espressor DeLonghi Magnifica de cativa ani si mereu i-am urmarit evolutia de-a lungul timpului. Modele noi si altele. E un produs care ma intereseaza. Si acest produs mi-a confirmat de fiecare BF suspiciunile voastre.

Dar trecand peste un produs sau o serie de produse care intra in spectrul suspicionilor, exista si reduceri adevarate.

Trecand peste cele doua iPhone-uri reduse de Vodafone sau eMag, exista si produse ale caror preturi sunt taiate pe bune.

Am vazut recent si un soundbar de la Creative cu reducere semnificativa.

Dar nu din acest motiv v-am atras atentia. Ci voiam sa va anunt ca anul acesta de Black Friday, mai exact pe 15 noiembrie, o sa intre la reducere d-asta pe bune si 3 monitoare de la LG.

N-am putut afla preturile exacte la care vor fi listate, insa reducerea o sa fie intre 25 si 30%.

Stiu ca este valabil pe PC Garage. Habar nu am de restul magazinelor. Dar check this out:

LG 27GL63T-B – este un IPS de 27 inci din seria UltraGear cu refresh rate de 144 Hz si timp de raspuns de 1ms, fata de 4 sau 5ms cat au in general IPS-urile. Nu confundati cu inputlag-ul. Timpul de raspuns declarat de toti producatorii dicteaza motion blur-ul. In mod normal, pretul acestui monitor este de 1299 Lei. Este oricum un pret mega bun. Iar cu aproximativ 30% reducere inseamna ca va costa aproximativ 900 Lei.

 

LG 34GL750-B – este tot un IPS, dar de data aceasta de 34 inci. Rata de improspatare este tot de 144 Hz, dar timpul de raspuns este de 5ms. Asta nu inseamna ca nu este bun pentru gaming. Este. Dar doar ca se adreseaza altui tip de gameri, nu celor ce joaca FPS-uri. Mie unul mi se pare extraordinar de misto sa joci racing pe asa ceva. In momentul de fata are un pret de 3070 Lei. Si daca socotim o reducere de 30% ar insemna ca va costa aproximativ 2000 Lei.

LG 34WL850-W – bineinteles ca este tot un monitor IPS. Dar de data aceasta nu este vorba de unul de gaming. Stiu ca nu se adreseaza audientei noastre 100%, dar exista oameni care mai si lucreaza pe langa jucat. Cu fratele mai mare al acestuia ne-am jucat recent si ne-a lasat masca cat de bine poate reproduce culorile. Are un pret enorm. Insa pentru fotografii care din reproducerea culorilor isi castiga painea este o adevarata investitie. Si daca si lui ii aplici o reducere de 30% la pretul de 5275 Lei ajungi la un pret final de aproximativ 3700 Lei.

 

Acestea fiind spuse va urez spor la shopping! Da, link-urile sunt cu profitshare ca sa ne cumparam si noi un cablu SATA din comision.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.