Philips a lansat în România monitorul 221S3UCB USB care dispune de un ecran cu o diagonală de 21,5 inch și necesită doar un cablu USB 2.0 pentru a se conecta la laptopuri sau desktop-uri.

Această opțiune elimină nevoia pentru alte cabluri video sau de încărcare, o caracteristica pe care Philips mizează, laolaltă cu consumul de energie redus la aproximativ jumătate din consumul unui monitor standard.

De asemenea, monitorul LCD încorporează iluminare LED din spate și este compatibil cu cele mai multe sisteme de operare, putând juca rolul celui de-al doilea ecran pentru utilizatorii ce doresc un punct secund de lucru sau de gaming independent. Monitorul nu poate fi folosit ca primary display.

Monitorul dispune de o bază Super Ergo care se rabatează, pivotează și se reglează pe înălțime. Acesta se poate pivota până la -65/65 de grade și se poate înclina -5/20 de grade.

Nu este nevoie de un cablu VGA nici de unul de alimentare. Monitorul dispune de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, un timp de răspuns de 5 milisecunde și reușește să obțină o luminozitate de 150 cd/m2 și un contrast ratio de 1,000:1.

Monitorul Philips 221S3UCB USB este disponibil în România la un preţ de 849 lei.

 

philips-221S3UCB_-1  

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.