Mountain, brand creator de periferice inovative premium, a anuntat ieri ca se alatura programului Razer Chroma Connect. Softul Base Camp al Mountain se conecteaza cu Razer Synapse pentru a ajuta la sincronizarea si managementul perifericelor RGB.

Incepand cu versiunea 1.0.33, cei ce folosesc mouse si tastatura de la Moutain vor putea sa-si sincronizeze luminile RGB atat cu device-urile ce folosesc Razer Chroma, cat si jocuri sau aplicatii.

Inca de la inceputurile sale, Mountain s-a concentrat pe designul centrat pe utilizator. Hardware-ul si software-ul Razer fac parte din multe configurari ale jocurilor de astazi, si lucreaza mana in mana cu mouse-ul si tastatura noastra. Il ducem la nivelul urmator, permitand jucatorilor sa profite la maximum de configurarea lor cu personalizare RGB inter-brand. – Tobias Brinkmann, fondator si CEO Mountain

Softul Mountain Base Camp poate fi gasit pe mountain.gg, iar Razer Synapse este valabil pe razer.com. Un mouse care dispune de noua colaborare este Mountain Makalu 67, cu un review de 5/5 stele pe site-ul nostru.

Mountain este un brand care creeaza periferice inovatoare cu design centrat pe utilizator, permitand jucatorilor sa performeze la maxim. Viziunea lor este ca jucatorii sa aiba ceea ce au nevoie pentru a juca, adica inovatie fara compromisuri, calitate suprema si personalizare. Mantra celor de la Mountain este Reach Your Summit.

Razer este cel mai mare brand de stil de viata pentru jucatori din lume. Sarpele cu trei capete este unul dintre cele mai recunoscute logouri din comunitatile de gaming sau esports. Avand fani pe tot globul, compania a proiectat si construit cel mai mare ecosistem din lume de hardware, software si servicii pentru jucatori.

Aderarea brandului Mountain la Razer Chroma Connect este o initiativa foarte buna in ceea ce priveste costumizarea cross-device. Reprezinta de asemenea un pas inainte pentru un brand nou si inovativ ca Mountain.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.