MSI anunta noua sa statie de lucru mobila, WS65. Modelul WS65 prezinta investitia continua a MSI in liniile sale de statii de lucru, cu un angajament fata de utilizatorii care cauta produse sofisticate care combina performanta si portabilitatea. In plus, laptop-ul PS42 si monitoarele de gaming Optix MAG241C si MAG271C sunt acum disponibile.

WS65 – O statie de lucru mobila ultra-subtire dezvoltata pentru creativi si profesionisti

MSI este noua statie de lucru mobila WS65 care are un sasiu similar cu modelul GS65 Stealth Thin, cu un stil atragator si un ecran cu 15,6 inchi, ultra-subtire. Cu pana la procesorul Intel Core i9 de generatie 8 si pana la grafica NVIDIA Quadro P4200, WS65 este cu pana la 40% mai rapid decat generatia anterioara. In timp ce a fost proiectat pentru portabilitate, WS65 are de asemenea o baterie de 82Wh pentru o durata de viata de pana la opt ore.

Cu un procesor Intel Core i9 si o placa grafica NVIDIA Quadro P4200, WS65 este un progres pentru statiile de lucru subtiri si portabile, a declarat Clifford Chun, director de management al produselor de sistem la MSI. Este un laptop aratos care se va potrivi cu usurinta in orice birou de afaceri si este mai mult decat suficient de puternic pentru chiar si cele mai exigente sarcini de lucru.

Ecranul lui WS65 este un IPS de 15,6 inci Full HD cu o acoperire de 72% a gamei de culori NTSC. Pentru stocare, statia de lucru ofera o combinatie PCI-e SSD / SATA si un PCI-e SSD. Pe partea de conectivitate acesta are trei porturi USB 3.1 Type-A, unul USB 3.1 Type-C, unul HDMI 2.0, unul mDP 1.4, un microfon si o iesire pentru casti. Modelul WS65 va fi disponibil in septembrie.

Cu debutul lui WS65, MSI si-a dezvaluit noul logo de statie de lucru. Acest nou logo minimalist din cupru confera gamei un sentiment reinnoit de eleganta mai potrivit pentru mediul de business.

Notebook-ul PS42 – Performanta ridicata intr-o carcasa atragatoare si portabila

Mai intai dezvaluit la Computex 2018, PS42 este cel mai nou membru al seriei MSI Prestige. Notebook-ul masoara doar 0,63 cm grosime si cantareste 2,6 kg. Astazi, MSI este mandru sa anunte ca PS42 este acum disponibil.

PS42 este alimentat de un procesor Intel Core i7 de generatia a 8-a si un GPU NVIDIA MX150. Notebook-ul are, de asemenea, un ecran aproape fara margini, o durata de viata a bateriei de 10 ore si un senzor de amprenta Windows Hello certificat.

Pe scurt, modelul PS42 ofera performanta ridicata intr-un design simplist si atragator. Este disponibil incepand de azi la majoritatea magazinelor online incepand cu pretul de 899 de dolari.

MSI Optix MAG241C si MAG271C – Monitoare curbate de gaming disponibile acum

Monitoarele Optix MAG271C si MAG241C sunt dotate cu un display LED curbat VA de 144 Hz si un timp de raspuns extrem de rapid de 1 ms pentru o experienta de gaming impecabila si fara probleme.

Seria utilizeaza, de asemenea, software-ul de gaming MSI On-Screen Display (OSD), care permite gamerilor sa controleze setarile monitorului, inclusiv raportul de contrast si luminozitatea chiar de pe desktop. Software-ul suporta, de asemenea, optiuni pentru comenzi rapide, astfel incat utilizatorii pot schimba profilurile in timpul jocului sau pot folosi aplicatia MSI remote display pe telefonul lor Android. MAG271C si MAG241C sunt acum disponibile pe Amazon la pretul de 299.99 si respectiv 229.99 de dolari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.