Derek Kolstad, creatorul filmelor John Wick va scrie si va produce pentru serialul My Friend Pedro. Acesta va fi o drama-comedie R-rated cu episoade lungi de o jumatate de ora.

Legendary Television, DJ2 Entertainment si 87North Productions sunt companiile din spatele adaptarii. Legendary au obtinut drepturile de la DJ2, compania care a produs filmul Sonic The Hedgehog si care a semnat recent un contract si pentru adaptarea RPG-ului Disco Elysium in serial TV. Amintesc ca jocul a fost foarte bine primit de public, obtinand numeroase premii si chiar nominalizari la jocul anului 2019.

David Leitch de la 87North, co-regizor la John Wick, si Mike Wilson, co-fondator la Devolver Digital (publisherii jocului), vor fi printre producatorii executivi ai serialului My Friend Pedro.

My Friend Pedro x John Wick
sursa: TTBN GAMING

Iata ce a avut de spus creatorul jocului, Victor Ågren, despre vestea cea buna, conform IGN:

Victor Ågren – Slovenia Games Conference

„Este greu sa-mi gasesc cuvintele pentru a descrie calatoria acestui joc. Un vis devenit realitate, ar fi un mod de a spune, dar, intr-adevar, n-as fi putut niciodata intr-un milion de ani sa-mi imaginez ca lucrurile vor decurge cum au facut-o. Munca lui Derek Kolstad, cat si a lui David Leitch (inca de la zilele sale de cascador in The Matrix) a fost o influenta uriasa in formarea lui My Friend Pedro. Pentru a afla mai tarziu ca sunt atasati unei adaptari TV a jocului, imi zguduie mintea. In calitate de dezvoltator solo, ascuns intr-un mic coltisor al lumii, ma face cu adevarat sa cred ca, atat timp cat creezi din suflet, rezultatul poate ajunge chiar si pana la gigantii de la Hollywood. Orice este posibil si abia astept sa vad ce urmeaza!” – Victor Ågren, DeadToast Entertainment.

Se pare ca jocurile nu mai sunt o copilarie ignorata de „lumea buna”. The Witcher deja exista ca serial, cu un sezon 2 in productie. Anime-ul Cyberpunk, live-action-ul Borderlands 3, animatia Devil May Cry (de la producatorul Castlevania), Disco Elysium si multe altele reprezinta convergenta dintre mediul jocurilor video si al cinematografiei.

My Friend Pedro a fost lansat in 2019 dupa ce a stat in productie cam 5 ani. Victor Ågren, studioul de un om, a lucrat singur la acest proiect care era initial un joc de flash. Exceptand coloana sonora, s-a ocupat de absolut tot jocul de la 0. Si, pentru un joc asa distractiv si unic care a primit si o nominalizare la categoria Fresh Indie Game la Game Awards 2019, eforturile sale sunt inca de laudat.

Va invit sa urmariti aici povestea lui Victor.

 

Similar Articles

2 thoughts on “My Friend Pedro devine serial si va fi scris de creatorul lui John Wick

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.